Eveniment-Social

Proaspat casatorit isi arunca sotia in apa – VIDEO

Publicat: 02 aug. 2012
1

In fotografiile facute imediat dupa cununie, majoritatea mirilor sunt absorbiti unul de altul si fericirea li se poate citi pe chip. Un britanic a vrut insa ceva original si spontan asa ca si-a dus mireasa la malul marii si a luat-o in brate printre valuri. Absolut incantata de idee, mireasa s-a lasat dusa de val si si-a sarutat cu foc sotul in fata obiectivului. Nu avea insa nici cea mai mica idee ce o astepta.

O fericita mireasa a facut o baie neasteptata in Marea Nordului imediat dupa cununie. Autorul farsei a fost chiar sotul ei, care tocmai ii jurase iubire vesnica.

De-a dreptul socata cand s-a trezit aruncata in apa, in timp ce toata lumea din jur radea in hohote, mireasa a gustat totusi gluma si nu s-a suparat nici macar din cauza ca rochia ei a devenit dintr-o data transparenta si i-a atras comentarii precum „balena esuata”.

In ciuda baii neasteptate facuta in Marea Nordului, mireasa s-a bucurat din plin de petrecerea organizata pe plaja, la care au participat si cei trei copii pe care ii are deja cu sotul sau, caruia i-a promis, pe langa iubire vesnica, si o crunta razbunare.

Click aici pentru a vedea video.

Adauga un comentariu