News Flash:

Probele de foc ale bacalaureatului 2005

1 Aprilie 2005
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
•Probele de examen la bacalaureat vor fi sustinute оn functie de optiuni si de profil •Inscrierea candidatilor care intentioneaza sa sustina examenul de bacalaureat оn sesiunea iunie va avea loc оn intervalul 2 –13 mai

Liceenii din anul terminal trebuie sa se gandesca la ce obiecte isi vor alege pentru sustinerea bacalaureatului. Absolventii de clasa a XII-a vor sustine probele de examen la bacalaureat оn functie de optiuni si de profil, iar probele de examen vor fi diferentiate оn functie de filiera, specializare si de optiunea tanarului. Pentru filiera teoretica, profil umanist, probele sunt la istorie sau geografie scris, o proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, tot scris, o proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, alta decat cele sustinute anterior, scris sau proba practica. Pentru elevii care au urmat un profil real, probele sunt la matematica scris, o proba la alegere din aria curriculara, corespunzatoare specializarii, examen scris, o proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, alta decat cele sustinute anterior scrisa sau proba practica. Pentru filiera tehnologica, probele vor fi la matematica (pentru toate profilurile si specializarile) examen scris, o proba la alegere din aria curriculara "Tehnologii", оn functie de specializarea aleasa de elev, proba scrisa, inca o proba la alegere din disciplinele din celelalte arii curriculare, alta decat cele alese anterior, scris ori proba practica. In ceea ce priveste filiera vocationala, probele sunt la istorie sau geografie ori o disciplina socio-umana, respectiv matematica sau stiinte, оn functie de profil, examen scris, o proba la alegere din ariile curriculare specifice profilului si specializarii, scris sau proba practica, o proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, alta decat cele alese anterior, scris sau practic. Trebuie mentionat ca inscrierea candidatilor care intentioneaza sa sustina examenul de bacalaureat оn sesiunea iunie va avea loc оn intervalul 2 –13 mai. Cursurile pentru clasa a XII-a se vor оncheia оn 17 iunie, prima proba a examenului de bacalaureat din sesiunea de vara va fi оn zilele de 27 si 28 iunie, la limba si literatura romana examen oral si obligatoriu pentru toate profilurile si filialele.
(M.R.)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014032 (s)