Actualitate

Problema zilei

Publicat: 05 iul. 1999

•Loteria-sansa omului de rind sau o sursa de venit mai mult profitabila

In conditiile in care nu sint prea multe sperante pentru o imbunatatire a nivelului de trai, romanii isi incearca norocul cumparind carti postale, lozuri, participind la tot felul de concursuri. Fiecare isi doreste sa dea marea lovitura, insa aceasta febra a jocului i-a imbogatit pe altii. Iesenii nu fac exceptie de la regula generala, participind la mai toate aceste jocuri. Dintre persoanele chestionate nu am gasit insa pe nimeni care sa fie un jucator impatimit, unii fiind chiar sceptici in acesta privinta.
Nicoleta Mihai, 23 de ani, vinzatoare: „Nu am participat niciodata la astfel de jocuri sau concursuri pentru ca nu am fost interesata. Nu am noroc si nici nu am incredere in asa ceva, prefer sa nu visez decit sa arunc banii in vint”.
Cristina. H, 22 de ani, studenta: „Eu personal nu joc. Prietenul meu a trimis zilele trecute o carte postala dar sansele sint prea mici pentru ca sint foarte multi participanti. Sint constienta ca premiile sint mici in comparatie cu cit cistiga televiziunea. Nu cred in jocurile de noroc, de aceea nici nu particip”.
Iulia H., 23 de ani, studenta: „Cred ca aceste jocuri sint pentru oamenii simpli si naivi. Dar si saracia te face sa cauti un cistig care sa te scoata dintr-o stare de mizerie. Pentru cei care sint initiatorii acestor concursuri reprezinta un cistig mare realizat cu bani putini”.
Dana Marian, 19 ani, eleva: „Nu joc si nici nu urmaresc aceste jocuri si concursuri. Sint complet dezinteresata si nici nu sint o persoana norocoasa. Am mai jucat la Loto dar am cistigat sume mici. Oricum, nu te forteaza nimeni sa joci. Fiecare cu sansa lui. Unii cistiga si milioane, asa ca nu este o regula. Daca participi o faci din proprie initiativa si, chiar daca sansele sint mici, nu poti sa stii niciodata…”
Marius Tache, 23 de ani, agent mobiliar: „Nu-mi plac jocurile de noroc. Am jucat dar nu am cistigat niciodata. Cred ca sint niste hoti astia cu jocurile si concursurile, pacalesc oamenii”.
Edi Solomon, 23 de ani, student: „Se poate cistiga. Bineinteles ca televiziunile cistiga mai mult, dar astfel supravietuiesc televiziunile private. Am jucat si eu odata la Robingo dar nu am avut noroc. Majoritatea sint pacaliti”.
A consemnat Oana BUGEAGloading...

Adauga un comentariu