Actualitate

Problema zilei

Publicat: 07 iul. 1999
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:3918;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Tepro – o controversa

Scandalul de ieri de la TEPRO s-a soldat, ieri, cu intentia de a runca in aer fabrica i cu posibilitatea incendierii fdabricii – de la o pufoaica incendiata in vestiar. Persoanele chestionate de noi au pareri diferite despre acesta situatie incendiara, unii le dau dreptate protestatarilor, altii dezaproba o actiune de distrugere.
Maria Besoiu, 72 de ani, pensionara: „Consider ca o astfel de atitudine este reprezinta reactia unor oameni disperati. Le dau dreptate pentru ca oamenii si-au cerut drepturile atita timp si conducerea si-a batut joc, raminind surda la revendicarile lor. Sa dea foc la fabrica daca asta este ultima solutie”.
Laurentiu P., 30 de ani, vinzator: „Tara asta este plina de hoti. Un om care ajunga in situatia de a da foc este un om terminat. Nu cred ca o sa rezolve ceva prin scandal si violenta dar cred ca acesti oameni au ajuns la capatul rabdarii…”
Luminita P., 26 de ani, functionar public: „Normal ca au dreptate. Daca pina acum nu s-a ajuns la nici o reconciliere intre cele doua parti, bineinteles ca oamenii sint disperati. Oricum nu o sa rezolve nimic dar in situatia in care se afla nu cred ca pot sa mai judece lucid”.
Gabriela Cutulaz, 53 de ani, pensionara: „Prin distrugere si violenta nu se rezolva nimic, intotdeauna am fost de aceasta parere. Decit sa faca un asemenea scandal mai bine s-ar gindi sa puna mina sa munceasca. De unde sa le dea bani daca tara nu are…Si altii o duc greu si se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta, nu sint cei de la Tepro singurii intr-o situatie dificila”.
Dana Axinte, 18 ani, eleva: „Nu cunosc prea bine situatia dar nu mi se pare totusi normal sa dea foc la fabrica. Indiferent de situatia critica care este, nu trebuie sa se ajunga la asa ceva”.
A consemnat Oana BUGEAG

Adauga un comentariu