Actualitate

Problema zilei

Publicat: 08 iul. 1999

•”N-o sa renunt la Coca Cola doar pentru ca in Franta s-au imbolnavit niste oameni”

Dupa ultimile scandaluri, in Franta, unde in urma unor imbolnaviri a fost retrasa de pe piata, in Belgia, cu aceeasi problema sau in Polonia cu Bon Aqua, iesenii nu au renuntat la acesta bautura racoritoare.
Geta Ilie, 49 de ani, pensionara: „Nu beau sucuri in general pentru ca sint scumpe si nu-mi inspira deloc incredere. Coca Cola este o bautura acida si din acesta cauza nu pot sa beau, dar totusi mi se pare destul de buna”.
Livia Borze, 19 ani, studenta: „Mi se pare o bautura buna. Nu am avut niciodata probleme si nu cred ca o sa renunt sa beau Coca Cola doar pentru ca in Franta s-au imbolnavit niste oameni. Pina acum nu am auzit sa moara nimeni de la Coca Cola sau de la Fanta…”
Adrian Barghei, 25 de ani, studenta: „Imi place Coca Cola, este o bautura racoritoare foarte buna, dupa parerea mea. Nu am auzit despre nici un scandal asa ca nu prea stiu ce sa raspund…”
Cristinel Savin, 19 ani, somer: „Nu prea beau sucuri. Nu am avut niciodata probleme dupa ce am baut Coca Cola si nici nu am auzit sa se plinga cineva de aceasta bautura racoritoare”.
Corina Sazi, 24 de ani, medic stomatolog: „Nu beau Coca Cola pentru ca sint medic stomatolog. Nu recomand bauturile acidulate, cu zahar. De preferat sint sucurile naturale sau alte bauturi neacidulate”.
A consemnat Oana BUGEAGloading...

Adauga un comentariu