Actualitate

Problema zilei

Publicat: 14 iul. 1999

•Spatiile comerciale din Iasi, la fel ca cele din Las Vegas. De scumpe…

Din dorinta suplimentarii fondurilor, primaria vrea sa oblige actualii chiriasi la cumpararea spatiilor comerciale la un pret exagerat si pe care majoritatea nu au cum sa-l plateasca. Acest lucru poate avea efecte negative pentru toata lumea, prin falimentarea si disparitia unei parti a comertului iesean. Fiind o problema de interes general am realizat un sondaj de opinie pe aceasta tema:
Dimofte Constantin, 47 de ani, electrician: „Mi se pare exagerat, si nu cred ca in situatia actuala acesti oameni au posibilitatea sa plateasca.”
Toma Toma, 70 de ani, pensionar: „Nu poate fi considerat un gest corect. Cred ca este un aspect al democratiei prost intelese. Ma gindesc ca pentru spatiile din centru preturile sint imense si nu stiu daca primaria le va obtine”.
Murarescu Florin, 39 de ani, subinginer: „In conditiile actuale este evident ca primaria are nevoie de bani, dar ar trebui sa gaseasca alte surse deoarece nu cred ca acesti patroni au bani sa plateasca”.
Popu Daniel, student electronica: „Nu cred ca pot emite o parere avizata, dar ca principiu mi se pare incorect”.
Iacob Virginia, 45 de ani, ospatar: „Probabil sint obligati de lipsa banilor dar oricum nu cred ca a obliga pe cineva sa plateasca cind nu are de unde poate fi o solutie”.
Eugen BENGHIUloading...

Adauga un comentariu