News Flash:

Probleme cu apa potabila in Bucium

12 Iunie 2010
1185 Vizualizari | 2 Comentarii
Iesenii din Bucium (soseaua Bucium, de la numarul 90 la Motel), Paun si Ciprian Porumbescu risca ramana si in aceasta vara fara apa potabila. ApaVital SA nu mai poate asigura presiunea necesara in conductele din zona, desi instalatiile functioneaza la capacitate maxima. Consumul a crescut enorm in zona, oamenii folosind apa pentru udatul gradinilor. "Cu toate ca unitatea utilizeaza la maximum instalatiile de care dispune pentru a asigura umplerea rezervoarelor de apa, consumul din ultima perioada depaseste capacitatea instalata, în conditiile în care o parte a clientilor utilizeaza apa în alte scopuri decat cel menajer. Obligatiile contractuale ale clientilor nostri prevad ca toti utilizatorii, indiferent de forma de proprietate, au obligatia de a asigura folosirea eficienta si rationala a apei preluate din reteaua publica de alimentare. Din acest motiv, facem apel la clientii din aceste zone sa utilizeze rational apa, doar pentru consum uman si menajer, nu pentru stropitul gradinilor. ApaVital SA face eforturi pentru a asigura în continuare un regim de furnizare a apei de 24 ore din 24, însa, în cazul în care apa nu va fi folosita rational, vom fi pusi în situatia regretabila de a distribui apa dupa program, doar cateva ore pe zi", a declarat Razvan Manolache, purtatorul de cuvant al furnizorului iesean de apa potabila. Acesta a mai precizat ca firma va distribui apa potabila cu cisternele in zonele afectate, daca locatarii de aici vor face solicitari in acest sens.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Gabi  | #110685
Faimoasa ApaVital ar trebui in primul rand sa se preocupe de CALITATEA serviciului oferit la pretul cel mai mare din tara. In al doilea rand, apa furnizata celor din Bucium nu este cu titlu gratuit, deci regia incaseaza acelasi tarif pe mc ca si in restul zonelor din oras. Prin urmare, masura este cu caracter discriminator (nu exista astfel de masuri in celelalte cartiere de case - Copou, Sararie, Moara de Vant, Miroslava) poate pentru ca in toate aceste zone locuiesc domni precum Nechita, Simirad, s.a. Iar argumentul prin care Apa Vital furnizeaza "doar pentru menaj" apa este ridicol in cazul acesta intrucat prin menaj se intelege nevoile gospodariei, deci apartament sau casa plus curte, nici unul dintre consumatorii din zonele afectate nefiind o fabrica sau mai stiu eu ce alt consumator de apa la nivel industrial. Mai mult, furnizarea apei la intervale prestabilite unilateral ulterior semnarii contractului de furnizare a serviciului atrage dupa sine o DIMINUARE CONSIDERABILA a tarifului pe mc intrucat acest serviciu nu ar mai fi disponibil conform contractului ci in mod discretionar, la alegerea unilaterala a furnizorului. Prin urmare rugam Apa Vital sa faca investitiile necesare pentru a-si putea respecta OBLIGATIILE CONTRACTUALE din contractele incheiate cu clientii din zona Bucium si sa lase vrajelile ieftine care sa justifice incompetenta si indolenta in care isi duce existenta ca regie autonoma de furnizat servicii pe hartie.
PS in urma publicarii pe site-ul Apa Vital a programului de furnizare a apei potabile, va informez ca atat ieri, sambata, 12 iunie, cat mai ales duminica 13 iunie, acesta nu a fost respectat, seviciile de furnizare a apei curente fiind SISTATE INTEGRAL. Halal management, halal competenta. Felicitari domnilor manajeri!
luminita  | #110716
subscriu la cele spuse mai sus cu precizarea ca locuiesc in valea lupului. la noi a inceput deja rationalizarea
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3674 (s) | 22 queries | Mysql time :0.246760 (s)