Bursa Barfelor

Probleme mari pentru un halat alb! Se plâng clientele că dă rateuri!

Publicat: 23 feb. 2021

În continuarea rubricuței, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un nene în halat alb, pre numele său Găbițu Mazâlitu. Gurile rele spun că, în ultima vreme, tot mai multe cliente au agiuns să se plângă de musiu doftoru’. Nenea aista se ocupă cu mărire sau mișcorare de balcoane ori de reconstrucția acestora. Cică mai multe cliente au fost tare nemulțumite de ultimele reparații efectuate de doftoraș, astfel că au cam început să se plângă, ba ici, ba colo, că le-a peticit balcoanele într-un hal fără de hal.

Doftorașu’, care activează și pe la Harcadia, nu știe acu’ pe unde să scoată cămeșa și cam ridică din umeri când îl abordează clientele nemulțumite. Acu’, babetele bârfitoare au mai văzut la viața lor tăt felul de doftorași acuzați de malpraxis, dar încă nu au văzut unul care să închidă șandramaua din acest motiv. În orice caz, vom sta cu ochii pe el ca pe butelie și vă vom ține la corent în edițiile viitoare despre ce se mai întâmplă cu el!

Comentarii
  • E un betiv, tatuat omul ăsta. Suntem ceea ce gândim pe mana lui de lăbagiu scrie.pacat ca e mare medic și Cum vorbește cu calm parcă î da limbi în pizda lui….

  • un baiat demn de mila,pozeaza pe fb in mare chirurg cu veleitati intelectuale,intelectual o fi cred ca o med interna i s-ar potrivi,la cate femeie ai nennorocit…mai tampitule,mai bine te-ai lasa de chirurgie,ca sa nu te mai faci de ras!rade lumea de tine,dar mai rau ca lasi pe viata niste femei traumatizate!daca,Georgiana-sotia ta,ar pati asta!?Ce ai face,tampitel!?

Adauga un comentariu