Stiri si curiozitati

Probleme pentru Jojo si Paul Ipate! Actorul a ajuns sa se usuce pe picioare. Ce se intampla cu cei doi

Publicat: 29 nov. 2018

Mancarea foarte picanta si condimentata din Sri Lanka si India este o reala problema pentru concurentii din „Asia Express”, cel mai dur reality show difuzat in curand de Antena 1. Avand la dispozitie un Euro pe zi, vedetele iau de obicei masa in casa localnicilor care se incumeta sa ii si cazeze.

Desi oamenii le ofera si de mancare, de multe ori acestia nu pot manca mai nimic din cauza faptului ca tot ce se pune pe masa este foarte iute.

Paul Ipate se numara printre concurentii care nu mananca deloc picant, asa ca fiecare zi este pentru el si o provocaregastronomica. „De cand am ajuns in „Asia Express' mananc numai orez. E tot ce pot sa mananc, pentru ca restul preparatelor care ni s-au servit de catre locanici sunt foarte, foarte iuti si cu foarte multe condimente. Am mai incercat si fructe, dar pana si bananele au aici un gust ciudat, acrisor, diferit de cel cu care suntem noi obisnuiti. Pana acum am slabit… doua gauri la curea. Asta este metoda mea de cantarire”, povesteste Paul. Paul Ipate si Jojo au pornit in cursa „Asia Express” dornici de a descoperi cultura localnicilor si de a avea parte de o super aventura. Planurile de acasa nu se potrivesc insa cu realitatea, asa ca cei doi vor trai experiente pe care nu le-au luat in calcul nici macar o secunda.

9 perechi de vedete au pornit in cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului. Sri Lanka si India sunt cele doua destinatii care vor pune la grea incercare capacitatile fizice si psihice ale concurentilor. Diferentele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toti acesti factori vor transforma aceasta experienta in provocarea vietii lor.loading...

Adauga un comentariu