Sport

Probleme pentru Marius Șumudică în carantină: „Îmi fac aer condiționat cu prosopul. Nici televizor nu avem”

Publicat: 18 mai 2020

Marius Șumudică a revenit în Turcia în urmă cu 11 zile și se apropie de finalul perioadei de carantină, impusă de autorități în această perioadă. Antrenorul lui Gaziantep anunță că este cazat la ultimul etaj al unui cămin studențesc, iar temperaturile din Turcia, care au crescut în ultimele săptămâni, încep să îi cauzeze probleme.

„E greu în carantină, mai am trei zile. Astăzi au fost 36 de grade, suntem cazați la ultimul etaj al unui cămin studențesc. N-avem aer condiționat, îmi fac singur cu prosopul. Mi-e și frică să îmi pun ventilator că fac vreo gripă și mă ridică ăștia cu izoleta. Au venit căldurile la Gaziantep, aici e o zonă foarte călduroasă, am auzit că nu o să mai vedem picături de ploaie decât peste patru luni. Internet am, mi-a adus un coleg ceva, l-am băgat în priză, nu mă pricep eu foarte bine, dar văd că pâlpâie niște becuri. Am crezut că avem televizor lipit pe perete, dar era ceva decupat dintr-o revistă. Nici radio n-am, oricum nu înțelegeam nimic. Pe vremuri eram bucuros de un radio, mai ales dacă îl auzeam pe Ilie Dobre”, a declarat Marius Șumudică.

Gaziantep a început fără Marius Șumudică antrenamentele, efectuate în grupe de câte șase jucători. Prima ligă din Turcia se va relua, cel mai probabil, pe 12 iunie.
Adauga un comentariu