Local

Probleme pentru pompierii ieseni. O locuinta si un depozit, incendiate intentionat

Publicat: 15 iul. 2013
1
La sfarsitul saptamanii trecute, pompierii ieseni, de la Detasamentele 1 si 2, au fost solicitati sa intervina in Iasi si in mai multe localitati din judet, pentru a stinge mai multe incendii izbucnite la mai multe locuinte, un garaj si la un depozit.

Astfel, in cursul zilei de ieri, angajatii de la Punctul de lucru Harlau, in cooperare cu SVSU Ceplenita, au intervenit in satul Poiana Marului, comuna Ceplenita, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit, flacarile distrugand aproape trei tone de furaje, pompierii concluzionand ca incendiul a fost pornit intentionat. Pompierii au intervenit si in satul Ciurbesti, comuna Miroslava, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta unui barbat. Au ars acoperisul casei din lemn si invelitoarea din tigla pe o suprafata de aproximativ 70 mp, dar si piese de mobilier. Si aici incendiul a fost provocat intentionat.

Pompierii au intervenit si in Iasi, pe bulevardul Independentei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj auto. Au ars un moped, in proportie de 80%, dar si 10 kg de materiale textile. Cauza probabila a fost un scurtcircuit electric. Pompierii au intervenit si in comuna Ciurea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta, unde a ars acoperisul, pe o suprafata de 10 mp, flacarile izbucnind, cel mai probabil, dupa ce copiii s-au jucat cu focul.

Si in comuna Miroslava a luat foc locuinta unui iesean. Un scurtcircuit electric produs de un calculator lasat in priza a dus la izbucnirea flacarilor care au mistuit acoperisul pe 120 mp, mai multe piese de mobilier, dar si electronice si electrocasnice. Un alt iesean a ramas fata 500 kg de plante furajere precum si fara imbracamintea depozitata intr-o anexa, in urma unui incendiu izbucnit din cauza fumatului in locuri nepermise.

Adauga un comentariu