Sport

Probleme tot mai mari la Dinamo din cauza colapsului financiar

Publicat: 21 iun. 2021
Suporterii lui Dinamo sunt deciși să cumpere clubul și anunță că timpul spaniolilor s-a scurs.
Uhrin și jucătorii lui Dinamo pleacă să se antreneze în Turcia, dar iau în calcul să părăsească Dinamo după data de 1 iulie, din cauza colapsului financiar, clubul neavând bani nici să plătească speța la TAS pentru a debloca transferurile

Uhrin și jucătorii lui Dinamo pleacă să se antreneze în Turcia, dar iau în calcul să părăsească Dinamo după data de 1 iulie, din cauza colapsului financiar, clubul neavând bani nici să plătească speța la TAS pentru a debloca transferurile.

Dinamo pleacă azi la prânz în stagiul din Turcia, de la Bolu, unde va juca și un amical cu Galatasaray Istanbul, pe 27 iunie, în cantonamentul de la Florya al grupăarii „Cim Bom”.

Dusan Uhrin merge alături de jucători, însă situația este dramatică la gruparea din Ștefan cel Mare, care se pregătește să intre în luna iulie într-un nou proces de insolvență.

Dinamoviștii se antrenează, după care își văd de ale lor

Cehul este descumpănit de întreaga stare, deplorabilă, a clubului, nu doar din cauza restanțelor, ci și fiindcă nu se întrevede un viitor mai bun decât ultimul sezon competițional, în care Dinamo s-a zbătut să se salveze, cu chiu, cu vai, de la retrogradare.

„Încă sunt la Dinamo, asta e tot ceea ce contează acum”, a declarat Uhrin pentru GSP, însă tehnicianul nu este convins că va începe sezonul pe banca roș-albilor.

Apropiații săi confirmă ceea ce declarau liderii DDB încă de zilele trecute.

„Este nemulțumit că nu se întrevede nimic bun. Nu se pot face transferuri, Dinamo se pregătește de insolvență, jucătorii și-au depus memorii, amenință că vor pleca în grup de la 1 iulie.

S-a mers în cantonament fiindcă era programat și e bine să ai pregătirea la zi. Dar jucătorii au deja planurile făcute, în alte părți”, au transmis apropiații dinamoviștilor.

Vedetele Sorescu, Fabbrini, Anton, Steliano Filip și Puljici au acceptat să plece cu echipa, deși majoritatea și-au înaintat memorii și se gândesc la ceea ce vor face după revenirea din cantonament, în condițiile în care sunt șanse minime ca situația lui Dinamo să se îmbunătățească de la 1 iulie.

Urmează o perioadă cu turbulențe majore la Dinamo. Jucătorii își depun memorii, Uhrin are nevoie să audă soluții din partea conducerii, clubul are interzis la transferuri. Memoriile depuse sunt normale, jucătorii au familii, riscăm să pierdem jucători pe care putem lua bani din transferuri.
– DDB

Dinamo n-are bani de TAS!

Clubul este în imposibilitatea de a face transferuri, din cauza interdicției primite de la FIFA după memoriul depus de Isma Lopez, însă roș-albii au probleme și la TAS.

Din cauze financiare, întrucât taxa de 20.000 de franci elvețieni pentru a se judeca la Tribunalul de la Lausanne este o sumă considerabilă! De care clubul nu dispune și, în condițiile în care este un proces legat de dreptul de muncă al unui fotbalist, există riscul de a pierde speța.

Cum Dinamo se pregătește de o nouă insolvență, sperând în ștergerea celei mai mari părți din datorii, cazul este în stand by.

Timpul a trecut, așa că Dinamo a intrat iar în zona de risc. Dacă nu reușim să achităm măcar un salariu, jucători importanți vor fi declarați liberi de contract. Mai mult decât atât, riscăm să îl pierdem și pe Uhrin, pentru că nu ar mai avea jucători pe care să se bazeze!
– DDB

Dinamo face bucătărie la Săftica

Dinamo stă să moară, dar acâinii” își modernizează bucătăria din cantonamentul de la Săftica. Directorul sportiv Mario Nicolae a rezolvat cu o companie din domeniu și astfel s-au putut organiza lucrări în fosta bază SRI, mai ales că fotbaliștii s-au plâns de calitatea serviciilor în bucătăria de la Săftica.

Adauga un comentariu