Cancan ultimă oră

Problemele de sănătate cu care se confruntă actorul Florin Zamfirescu

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Problemele de sănătate cu care se confruntă actorul Florin Zamfirescu
Actorul Florin Zamfirescu

Actor al unei generații de aur, profesor apreciat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L .Caragiale”, cu mii de piese jucate și câteva zeci de filme la activ, cam asta ar fi, pe scurt, fișa biografică a maestrului Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu se simte bine, și vrea să revină pe scenă

Florin Zamfirescu, ajuns la vârsta de 71 de ani, împliniți pe 12 aprilie, este unul din actorii generației de aur, și unul din apreciații din generația sa. De curând au apărut în presă zvonuri despre dispariția sa din această lume, lucruri demonstrate a fi false, chiar de actor, dar a existat și un anume sâmbure de adevăr, cel despre sănătatea domniei sale, cam șubredă în ultima perioadă. Actorul le-a scris fanilor săi pe facebook, astfel liniștind apele și pe cei ce-i urmăresc activitatea, atât cea de actor, cât și cea de analist pe probleme sociale.

”Prieteni, vă mulțumesc pentru anunțul că am murit. În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii… Vă rog să stați liniștiți – când va fi să fie, vă anunț personal și fără dubii, dar până atunci nu mai puneți botul… Eu sunt, în momentul ăsta, bine, dar am niște tratamente, am diabet, am tensiune oscilantă, am avut probleme de inimă, o fisură de aortă care s-a reparat în timp, fără operație.”, a scris Florin Zamfirescu pe contul său de Facebook.

Maestrul a recunoscut că are probleme de sănătate

A fost invitat și la Antena Stars unde a discutat despre zvonul legat de dispariția sa, dar și despre problemele de sănătate pe care le are, unele dintre ele aproape grave.

”Am primit un telefon și mi-a zis: „Aoleu, bine că ai răspuns! Scrie pe Facebook că ai murit’. Domnule, eu nu mă simt prea bine, dar uite că n-am murit. Și atunci m-am grăbit și am pus pe Facebook că le mulțumesc celor care au anunțat aceste lucruri pentru că m-au făcut să văd cine mă caută, câți prieteni am și ce interes mai există pentru mine. E cineva care la fiecare sfârșit de an anunță că am murit. Și eu văd că devine un fel de obicei să scrii ferparul celui care trăiește. În primul rând m-a sunat fiică-mea. Și a zis: „Tată, ce e cu tine?’ N-am primit anunțuri, după aia am văzut propriul meu anunț și comentariile unora. M-a surprins și în continuare, sunt surprins, de parcă moartea s-ar fi inventat acum, adică cum reacționează lumea. Păi, stați puțin! Cine nu moare?”, a relatat actorul.

Adauga un comentariu