Titlurile zilei

Procurorii au închis dosarul! Ce s-a întâmplat de fapt cu Anda și Bogdan Maleon în Ajunul Crăciunului. Cel mai sumbru scenariu s-a adeverit (EXCLUSIV)

Publicat: 20 mai 2022
Soții Maleon și imagini de la înmormântarea acestora
Procurorii ieșeni au pus punct anchetei în cazul deceselor soților Maleon

Dosarul tragediei care a cutremurat Iașul a fost închis. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus clasarea cauzei referitoare la moartea soților Anda și Bogdan Maleon. Anchetatorii au ajuns la concluzia că cei doi soți s-au sinucis.

Decizie finală, în tragedia care a cutremurat Iașul! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus clasarea cauzei referitoare la moartea soților Anda și Bogdan Maleon. Anchetatorii au ajuns la concluzia că cei doi soți s-au sinucis.

„Procurorul de caz a dispus clasarea cauzei în acest dosar. S-a ajuns la concluzia că, aici, nu a fost vorba despre vreo crimă”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, dosarul a fost trimis înapoi la Parchet de judecătorii ieșeni, pentru redeschiderea urmăririi penale. Mai exact, instanța a admis plângerea la soluție, considerând că mai trebuie efectuate unele acte.

Tragedia care a cutremurat Iașul

Vestea morții soților Maleon a venit ca un șoc chiar în ziua de Crăciun, în 2017. Anda și Bogdan aveau o casă frumoasă, aproape de centru. Acolo au fost găsiți amândoi decedați. După descoperirea macabră, anchetatorii au luat în calcul toate variantele posibile. Inițial s-a crezut că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Bogdan Maleon a fost găsit spânzurat, iar Anda a fost găsită moartă în aceeași cameră, având urme de strangulare în zona gâtului.

În urma necropsiei, s-a stabilit că ambii soți au murit în urma asfixierii mecanice. Varianta care a fost luată în calcul cel mai serios a fost cea în care Anda s-a sinucis prima, fiind găsită de Bogdan. Mai apoi, Bogdan ar fi încercat să o salveze, dar nu a reușit. Într-un final, s-ar fi sinucis și el. Surse din cadrul anchetei au precizat că, în Ajunul Crăciunului, Anda și Bogdan s-au comportat ca un cuplu normal, au petrecut împreună și chiar ar fi avut contacte intime. Dar totul avea să se transforme într-un coșmar.

Soții Maleon, găsiți în ziua de Crăciun

Pe 25 decembrie 2017, un apel la 112 a fost efectuat la ora 15:40. Atunci, s-a anunțat că soții Maleon sunt în stare de inconștiență în propria casă. Bogdan și Anda Maleon au fost găsiți puțin înainte de ora 15:40 de către profesorul de istorie Liviu Pilat. El a fost cel care a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a anunțat tragedia. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, dar nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți.

Procurorii au declarat la scurt timp după incident că primele rezultate ale necropsiei arătau că ambii soți au murit cu 8-10 ore înainte, ceea ce însemnă că unul dintre ei ar fi murit în jurul orei 6:00 dimineața. Anchetatorii au precizat încă din acel moment că ar fi vorba despre o dublă sinucidere. Cei doi soți s-ar fi sinucis la o diferență de 2-3 ore. Acum, anchetatorii au luat decizia finală în dosarul privind tragedia care a cutremurat Iașul.
Comentarii
  • Procurori CORUPTI si INCOMPETENTI !!!

    Idiotul betziv sinucigas si-a ucis sotia si apoi s-a spanzurat si el pentru ca nu a suportat gandul ca va face puscarie.

    Procurorii din Iasi sunt niste amatori coruptzi, o dovedeste si cazul regretatei Maria Maxim, care a fost elucidat de profesionisti adevarati.

  • Adevarul va iesi la lumina ca si in cazul Mariei Maxim, dar aceasta zoaie de ,,ziar” va fi demult disparut si asa-zisii ,,ziaristi” vor fi spanzutrati pentru complicitate la crime impotriva umanitatii.
    Dar la cata minte au retardatii, nici nu-si dau seama ce-i asteapta.

    Alergia vostra la ADEVAR o sa va treaca numai cu Streangurol si Lopatin, SCURSURILOR !

Adauga un comentariu