Actualitate

Procurorii cer arestarea criminalului de la Onești, Gheorghe Moroșan! Iată care este starea lui de sănătate

Publicat: 08 mart. 2021
Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești
Joi dimineață, Gheorghe Moroșan a stat în fața judecătorilor prin videoconferință pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, dar nu a dorit să facă nicio declarație

În aceste momente, în mod oficial, procurorii vor arestarea criminalului de la Oneşti. Conform surselor, documentelor emise de procurori, Gheorghe Moroșan a plecat de acasă cu dorinţa de răzbunare. Acesta avea asupra lui un cuţit cu o lamă de 27 de cm, un spray paralizant dar şi 10 coliere autoblocante.

Când a ajuns la faţa locului, bărbatul a început să le lovească pe victime, iar pe unul dintre muncitori l-a lovic cu piciorul, spun procurorii. De altfel, procurorii au emis și cauzele decesului celor două victime, dar și filmul evenimentelor care a dus la oribila crimă

Iată documentul oficial prin care procurorii cer arestarea criminalului de la Onești, Gheorghe Moroșan

Procurorii arată faptul că s-a pus în mişcare o acţiune penală fată de inculpatul Moroșan Gheorghe pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat:

Prin ordonanţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău din 05.03.2021 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.G. pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prev. de art. 188 alin.1 -189 alin.1 lit. f C.pen. ” se arătă în comunicat.

Ciminalul de la Onești se află internat la spital

Incă de când i-a ucis pe cei doi bărbaţi, criminalul de la Onești a fost internat în spital. Acesta a fost împuşcat de echipele de intervenţie care se aflau la faţa locului. Conform medicilor, Gheoghe Moroșan a avut 9 gloanţe în corp, iar aceleaşi surse spun că acesta se vindecă surprinzător de repede.

Sursele spun că pe data de 7 martie 2021, Gheorghe Moroșan se afla conştient la spital şi că a refuzat să comunice cu autorităţile care au dorit să vorbească cu acesta.

Autoritățile susțineau recent că nu a fost stabilită momentan o dată la care acesta să fie audiat, deoarece starea sa de sănătate nu permite în acest moment audierea.

Soţia criminalului de la Oneşti este arestată preventiv

Soţia criminalului de la Oneşti se află în arestul poliţiei. Aceasta este arestată preventiv după ce, conform anchetatorilor, ar fi fost complice la oribila crimă

„Îşi susţine soţul în totalitate, dar nu s-a gândit în niciun moment că soţul va ajunge unde e ajuns. Cu privire la acele coliere, ele erau achiziţionate de mai multă vreme, soţul ei motivându-i că au o defecţiune la motor. Ea a luat de bună afirmaţia”, a declarat avocatul.

Fiicei criminalului i s-a închis telefonul în nas

Un episod halucinant s-a produs în momentul în care, una dintre fiicile criminalului a încercat să ia legătura cu poliţiştii de la Bucureşti şi din Bacău. Aceasta a spus că în momentul în care a sunat vrând să ofere soluţii la luarea de ostatici, poliţiştii au reacţionat extrem de negativ. Aceştia i-au închis telefonul în nas în pofida faptului că s-a recomandat şi a vrut să ofere un ajutor:

„Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasăm în teren»” mi-au spus de la Bacău”, a menționat fiica criminalului din Oneşti.

Adauga un comentariu