Magazin

Procurorii cer o pedeapsa mai mare cu EXECUTARE pentru HUIDU

Publicat: 31 ian. 2013
1

Procurorii si avocatii familiilor victimelor accidentului provocat de Serban Huidu au solicitat, joi, judecatorilor Curtii de Apel Brasov casarea sentintei de condamnare a acestuia la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare si rejudecarea cauzei, pentru o pedeapsa mai mare, cu executare, scrie Mediafax.

Acestia au cerut o pedeapsa mai mare cu executare, considerand ca este singura modalitate prin care fostul realizator tv ar putea constientiza gravitatea faptei.

Serban Huidu a ajuns la ora 12.30 la Curtea de Apel Brasov, iar la ora 16.30 a fost preluata cauza sa, in tot acest timp el stand in sala, fara sa faca vreo declaratie.

In mai 2012, Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti produs in octombrie 2011 zona localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov.

In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov.

In 16 octombrie 2011, ei se indreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus, intr-o zona in care sunt curbe, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit autoturismul Dacia in care se aflau cele trei persoane.

Huidu se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de doi si patru ani si cu bona acestora.

Comentarii
 • CAT DE OARBA ESTE JUSTITIA? CREDEM CA DE FAPT SE PREFACE OARBA SI-I FAVORIZEAZA PE INFRACTORI, CRIMINALI, VIOLATORI.
  CREDEM CA DREPTURILE OMULUI AR TREBUI ACORDATE TOCMAI VICTIMELOR SI IN NICIUN CAZ CRIMINALILOR, acestia si-au pierdut din start orice drept in clipa in care au atentat la biata victima!

  SPERAM SA SE FACA DREPTATE VICTIMELOR SI SA SE DEA O PILDA CELORLALTI CRIMINALI LA VOLAN!

  NU ESTE ADMISIBIL SA OMORI CU MASINA CA APOI SA SCAPI.
  CU CE ESTE MAI PRESUS FATZA DE RESTUL CRIMINALILOR CARE OMOARA FARA MASINA??? PRIN CE DIFERA? CU NIMIC! CRIMA RAMANE CRIMA! SI TREBUIE PEDEPSITA! VIATA INAPOI SAU SANATATEA NU TI-O MAI REDA NIMENI, DAR MACAR DACA TOT TI-A FOST INCALCAT DREPTUL LA VIATA SI SANATATE, MACAR SA FIE PEDEPSIT CRIMINALUL!MACAR SA SE FACA DREPTATE VICTIMELOR!
  Din cauza asta, pt.ca s-au obisnuit sa omoare si sa scape basma curata, isi permit toti nataraii si frustatii sa conduca iresponsabil si agresiv , ucigand cu sange rece milioane de OAMENI NEVINOVATI!

  • la cate lovele arunca huidu ca sa scape basma curata evident ca justitia a devenit oarba! macar de-ar krapa la fel unu dintre cei care-l tot apara …sit to ar fi ceva!

 • Nu se poate sa omori 3 oameni si sa nu mergi la puscarie….asta nu e justitie…..in timp ce unul care fura de foame si fura o gaina este aspru pedepsit…..aici e vorba de vieti omenesti si cei carora le-a suras soarta nu mai pot de bine si cred ca fac ce vor ,inclusiv sa incalce LEGEA cu GIP cu tot si pe deasupra cu VEDETISM.La racoare s-ai vina mintea si copiii sa vada ca daca incalci regulile RASPUNZI.

Adauga un comentariu