National

Procurorii DIICOT au facut ZECI de perchezitii, in 13 judete, la membrii unei grupari de interlopi

Publicat: 28 iun. 2016
1
Aproape 100 de perchezitii au fost facute de catre Politie si procurorii DIICOT, in 13 judete, la locuintele membrilor unei grupari infractionale banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.
„In aceasta dimineata, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Tg. Mures, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Targu Mures au efectuat 96 perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Mures, Harghita,   Alba,  Arad, Bihor, Braila,  Brasov,  Cluj, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timis”, transmite IGPR.
Sunt vizate locuintele membrilor unei grupari infractionale, banuiti de constituire grup infractional organizat, evaziune fiscala, complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalare de bani. In urma perchezitiilor, au fost identificate si ridicate mai multe inscrisuri, sisteme informatice si diferite sume de bani in lei si valuta. Urmeaza sa fie conduse la audieri peste 80 de persoane. La activitati au participat 150 de politisti din cadrul Brigazilor de Combaterea a Criminalitatii Organizate din Mures, Bacau, Brasov, Alba, Oradea, Cluj, Suceava, Timis si Iasi, Inspectoratului de Politie Judetean Harghita precum si Gruparea Mobila de Jandarmi Regele Ferdinand Mures.
Adauga un comentariu