Local

Procurorii i-au reținut pe soții care au batjocorit o copilă și au filmat-o! Urmează a fi duși în fața instanței de judecată pentru arestare – UPDATE

Publicat: 14 sept. 2021
Procurorii ieșeni i-au reținut aseară pentru 24 de ore pe cei doi soți care au batjocorit o copilă și au filmat-o

Procurorii ieșeni i-au reținut aseară pentru 24 de ore pe cei doi soți care au batjocorit o copilă și au filmat-o. Indivizii au fost audiați, iar mai apoi anchetatorii au decis să-i trimită în spatele gratiilor. În cursul zilei de astăzi vor fi prezentați în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Trebuie precizat că cei doi soți au lovit și obligat o adolescentă să întrețină relații intime într-o casă dintr-o comună ieșeană.

Pe parcursul anchetei, procurorii au efectuat percheziții inclusiv la sediul Cotidianului BUNĂ ZIUA IAȘI (BZI), asta după ce în ediția de ieri, 13 septembrie 2021, a apărut un material în care reporterii au relatat cele întâmplate. De asemenea a fost publicat un videoclip pe site-ul www.bzi.ro, videoclip care a contribuit la dovedirea infracțiunilor comise de persoanele implicate în poveste.

Este vorba de anumite imagini care nu au fost suficient de bine blurate, dar care au apărut în spațiul public atât pe rețelele de socializare cât și la alte instituții media. Anchetatorii au cerut jurnaliștilor să le fie puse la dispoziție informații legate de materialul video ajuns în posesia acestora.

Reprezentanții cotidianului au pus la dispoziția anchetatorilor toate materialele solicitate pentru soluționarea dosarului și au manifestat toată deschiderea pentru finalizarea anchetei.

UPDATE: Ioan Dan Aftemi şi Loredana Aftemi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi pornografie infantilă.
Comentarii
  • Gunoielor, vreti sa reparati imaginea?De trei zile este un haos in circulatia din Iasi-Centru-POdu Ros-Cug; Bucium etc .Niciun reportaj-v-a dat tainul primarul care fraternizeaza cu lgbt-ul carora le-a dat 20 de zile de destrabalare prin oras.

  • Felicitări acestui ziar care a prezentat tragedia! După Washington Post sunteți ziarul meu preferat!
    Va aștept la o cana cu iaurt și o felie de telemea de vaca la intrare in Nicolina, cum faci la stânga după chiosc.

  • Si de voi au uitat???Voi care va permiteți să publicati orice fără a respecta orice regula de bun simt! Sunteti la fel de vinovati si meritati pedepsiti pentru modul în care ati facut public filmul in care erau prezentate atrocitățile asupra minora! Rusine…..ziaristi de doi lei,fara studii in domeniu,luati de pe strada,aleși dupa gradul de nesimțire!

  • Traficul in Bucium iar este blocat, pentru ca imbecilii nu au pus un panou de avertizare inainte de pasarela, sa anunte ca accesul pe Trei Fantani este imposibil. Toti soferii intorceau ieri in intersectie inapoi pe pod. Dar ati avut grija sa faceti propaganda sexuala, sa va citeasca amanuntele toti dezaxatii! Sunteti niste securisti , nu aveti tata mama tara, doar burdihanele voastre. Ce sa va urez? Sa va manance viermii? Oricum o sa o faca! De blestemat? Nu, voi sunteti progresisti! Tineti-o tot asa!

  • Au și ei copii, dacă ar plati același lucru ar fi bine pentru ei
    Sper că legea va avea grijă de viermii ăștia și la pușcărie vor avea grije , tovarăși lor ,care au copii .

  • Felicitări pentru Ziariști. Sunt loaze care va critica. Acești susținători sunt la fel de vinovați. Un oraș de jigodii, noroc cu “Buna ziua Iași”,care arată desfrâul criminal. Poliția din Iași, niște troglodiți, la fel de idioti. Îmi închipui prin ce trec jurnaliștii.

Adauga un comentariu