National

Procurorul Lucian Papici cere CSM sa-i apere reputatia profesionala

Publicat: 03 oct. 2013
1

Procurorul Lucian Papici a transmis joi Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) o cerere de aparare a reputatiei profesionale, aceasta fiind trimisa Inspectiei Judiciare, care urmeaza sa o solutioneze, au declarat reprezentantii CSM.

„Cererea domnului Papici a fost inregistrata cu putin timp in urma. Ea a fost transmisa Inspectiei Judiciare a CSM, care este competenta in acest sens”, a declarat purtatorul de cuvant al CSM, Monica Prejmereanu.

Lucian Papici a spus ca a transmis joi Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cererea prin care solicita apararea reputatiei profesionale, in cazul afirmatiilor facute de premierul Victor Ponta la adresa sa.

Potrivit reprezentantilor Inspectiei Judiciare din CSM, in urma verificarilor va fi intocmit un raport, care va fi prezentat Plenului Consiliului.
Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri seara, la RTV, ca Lucian Papici nu a fost demis, ci i s-au terminat mandatele de sef al Sectiei I din DNA, el precizand ca acesta va fi un simplu procuror si mentionand ca, la fel ca Daniel Morar, Papici a facut „dosare politice”.

Referindu-se la dosarul lui Liviu Dragnea, premierul a spus: „S-a terminat si dosarul, l-a trimis la doamna Kovesi. Pa, la revedere, dar de ce trebuie sa-i tinem pe toti basistii care au facut dosare politice dupa ce le-a expirat mandatul?”.

Adauga un comentariu