Stiri si curiozitati

Prodanca a ajuns la spital in Istanbul! Totul s-a intamplat in urma cu putin timp

Publicat: 16 ian. 2019
3

Anamaria Prodan a stat o zi internata intr-o clinica din Turcia pentru o interventie la nivelul scalpului!

Surprizele se tin lant in privinta Prodancei! Controversata impresara a intrat din nou pe mana medicilor esteticieni, pentru a-si face o interventie non-invaziva la nivelul scalpului!

Astfel, dupa ce, in ultimii ani, Anamaria si-a refacut bustul, prin scoaterea initiala a silicoanelor si apoi repunerea lor cu o substanta imbunatatita, pe urma, si-a remodelat posteriorul, ca intr-un final, sa isi reduca total si ridurile, ei bine, acum, agenta FIFA a recurs iarasi la acele doctorilor.

 Anamaria Prodan si-a facut injectii in zona capului! La fel s-a intamplat in urma cu sase luni

Surse din preajma vedetei sustin ca ea a plecat, ieri, la Istanbul, impreuna cu finul sou, Ensar Duman, si s-a internat la o clinica din oras.

”Anamaria Prodan si-a facut injectii in zona capului la un spital de lux din Turcia! Nimic neobisnuit pentru impresara! Adevarul este ca, de mai bine de trei ani, ea practic urmeaza un tratament pentru podoaba capilara recomandata de specialistii clinicii! Astfel, la un interval de sase luni, isi face o astfel de procedura la nivelul scalpului, care consta intr-un vaccin special ce intareste firul de par si il face mai des si mai sanatos! El se realizeaza cu anestezie si necesita o zi de internare”, au dezvaluit persoane apropiate sotiei lui Reghe, care mai sustin si faptul ca o interventie de acest gen costa in jur de 3500 de euro!

Adauga un comentariu