Local

Productia BZI LIVE ce va fi urmarita de mii de studenti din oras si din tara. Personajul care se ocupa de administrarea Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi vine cu cele mai proaspete si importante detalii – LIVE VIDEO

Publicat: 18 sept. 2019

Joi, 19 septembrie 2019, de la ora 15.00 in Studioul BZI LIVE va fi invitat la un dialog proaspat, incisiv, atractiv, pragmatic si consistent economistul Costel Palade – seful Directiei General Administrative (DGA) din cadrul celei mai vechi universitati moderne din tara – Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi! Intreaga comunitate academica de la Cuza anume profesori, studenti sau personal administrativ vor urmari cu MAXIMUM interes productia BZI. Directorul va oferi detalii importante, anunturi ce tin de investitii, strategii pentru dezvoltarea institutionala si a infrastructurii celei mai vechi universitati moderne din tara. De asemenea, vor fiprezentate inclusiv date de ULTIMA ORA ce tin de etapele in care se afla planul ce tine de dezvoltarea, in anii urmatori ai Universitatii Cuza, intabulari in Gradina Botanica Anastasie Fatu, reabilitarea Casei Universitarilor, constructia unei noi biblioteci multi-functionale in Copou, refacerea si consolidarea Corpului A si B sau achizitia fostei cladiri Telekom din Fundatie. Pe de alta parte, despre pregatirile in campusuri si cantine legate de debutul Noului An Universitar 2019 – 2020, cazari, alte etape ce tin de realizarea, pe un teren de zece mii metri patrati al Universitatii Cuza din zona Sarariei a proiectului ce vizeaza construirea unei moderne baze sportive ce va cuprinde inclusiv un bazin olimpic de inot vor fi alte repere ale emisiunii. La toate acestea se vor adauga alte date ce tin de viata si administrarea UAIC.

Toti cei care au intrebari legate de aceasta tema le pot adresa la rubrica de comentarii, accesand www.bzi.ro sau in direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Adauga un comentariu