News Flash:

Produse de panificatie la standarde de calitate europeana, oferite iesenilor de Panifcom

23 Noiembrie 2009
6840 Vizualizari | 2 Comentarii
Produse de panificatie la standarde de calitate europeana oferite iesenilor de Panifcom
Nascuta din ideea de a scoate pe piata produse la standarde europene, cu implicarea directa a angajatilor, firma Panifcom ofera zilnic iesenilor paine de cea mai inalta calitate. Regula de baza in fabrica pe poarta careia ies zilnic in jur de 45 de sortimente de panificatie este simpla. Nici unul din lucratori nu intra in contact direct cu produsele, tehnologia folosita ridicandu-se la parametri superiori. Angajatii din cadrul Panifcom sunt intr-o continua specializare si perfectionare, pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale consumatorilor. Retete noi apar in permanenta, in functie de gusturile clientilor. Cele mai cautate sunt insa cele traditionale, respectate cu sfintenie de catre personalul calificat. Echipa manageriala adopta o viziune pe al carei prim loc sta calitatea, considerand ca acest fapt reprezinta o carte jucata pe termen lung. Pregatirea si fidelizarea angajatilor reprezinta, de asemenea, o preocupare continua a conducerii Panifcom, oferindu-le acestora conditii imbunatatite de lucru, pentru ca la serviciu sa se simta ca intr-o mare familie.

Traditie mostenita din generatie in generatie

Afacerea a inceput in anul 1992 cu activitatea de morarit, dupa trei ani punandu-se bazele dezvoltarii afacerii de panificatie. In 2000 s-a nascut firma Panifcom, avand ca activitate de baza cultura cerealelor, asigurandu-si astfel necesarul de materii prime pentru produsele de panificatie. Dupa o investitie de aproximativ 2,6 milioane Euro, conducerea firmei a reusit sa retehnologizeze unitatea de productie, astfel incat produsele sa fie fabricate la standarde europene de calitate si siguranta alimentului, prin simplul fapt ca toata operatiunea de fabricatie este facuta tehnologizat, fara ca vreun angajat sa atinga produsele finite. Utilajele si liniile de fabricatie au fost achizitionate din Germania si Italia, iar procesul de fabricatie este automatizat, asigurandu-se un proces complet, fara intreruperi de flux tehnologic. Unitatea intentioneaza sa investeasca in continuare in retehnologizare, prin achizitionarea de utilaje de productie performante, pentru a mari capacitatea de productie a fabricii. O suma importanta s-a alocat liniei de ambalare automata a painii, avandu-se in vedere standarde de igiena alimentara, pentru a oferi clientilor increderea de a consuma produsele Panifcom.



Calitatea este prioritara

Procesul de fabricatie al painii respecta standardele de fabricatie europene, fluxul de fabricatie fiind complet, incepand de la intrarea materiilor prime in unitate si pana la livrarea produsului finit. Secretul produselor atat de cautate de catre clientii Panifcom il reprezinta atat retetele proprii, propuse de catre specialistii din unitate, cat si respectarea tehnologiei de fabricatie a painii. Avand acest avantaj, produsele Panifcom arata la fel, mirosul lor este unul imbietor, iar culoarea rumena a cojii este uniform distribuita. Echipa de tehnologi a unitatii, in colaborare cu specialisti elvetieni, au lansat un produs nou, suta la suta natural, respectiv painea de secara, pentru a veni in intampinarea consumatorilor ieseni. Terenul agricol de 2.000 de hectare, pe care unitatea cultiva cerealele necesare in procesul de productie a painii, moara unde este procesata faina, cat si depozitele proprii fac ca produsele Panifcom rezultate sa fie de o calitate superioara.



Produse de top, la preturi corecte

Echipa de management a societatii isi propune sa acorde o atentie deosebita consumatorilor ieseni, venind in intampinarea lor cu produse de calitate superioara, la preturi corecte. In acest moment, unitatea are in jur de 200 de angajati, calificati pe meserii de modelatori, cocatori si ambalatori, care se straduiesc zilnic sa scoata pe poarta fabricii produse de top pentru toate magazinele din judet. "Interesul este sa facem o agricultura cat mai performanta, pentru a avea materie prima de cea mai inalta calitate. Consumatorii nostri au motive sa fie multumiti de painea pe care le-o oferim, pentru ca este produsa la cele mai inalte standarde de calitate si igiena alimentara. Avem in proiect sa producem mai multe specialitati de panificatie, de cofetarie si patiserie. Suntem incantati sa primim zilnic telefoane de la clientii nostri, prin care ne multumesc pentru produsele pe care le punem la dispozitia lor, ceea ce ne motiveaza sa le oferim in viitor aceeasi atentie sporita. Mirosul de paine sanatoasa, gustul si aspectul superior sunt raspunsul nostru la cererile iesenilor", a declarat Liliana Gavril, director executiv al Panifcom.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Dan  | #87639
Ii faceti reclama degeaba ...sper ca v au platit bine ...oricum nu sunt asa corecti cum ii descrieti
gabi  | #87640
astia fac o porcarie de paine
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 22 queries | Mysql time :0.020968 (s)