Stiri

Produsele ieftine nu sunt pe lista de prioritati Apple

Publicat: 11 ian. 2013
Un oficial al companiei Apple a simtit nevoia sa iasa in fata pentru a dezminte zvonurile referitoare la un iPhone mai ieftin.

Phil Schiller
– Vicepresedinte al companiei Apple reponsabil de Marketing, intr-un interviu pentru Shanghai Evening News nu a ezitat sa atace zvonurile recente legate de un iPhone mai ieftin. ,,In pofida popularitatii smartphone-urilor ieftine [in China], acest produs nu se afla pe lista viitoarelor produse Apple”. Desi afirmatia pare cat se poate de clara, printre randuri ar mai putea fi ascuse niste informatii.

Apple nu a avut niciodata un renume pentru produse ieftine si Phill Schiller a confirmat acest trend in afirmatia sa de mai sus. In acelasi timp, cu iPad mini de exemplu, compania americana a atacat un segment de piata cu produse mai accesibile fara a oferi neaparat un produs similar ca pret cu al concurentei. Daca ar fi sa ramanem cu ceva din cuvintele SVP-ului Apple, cred ca aceasta interpretare ar fi cea mai corecta. Chiar daca niciodata nu cred ca vom auzi cuvantul “ieftin” intr-un keynote Apple, sub nici o forma asta nu inseamna ca Apple nu intentioneaza sa atraga un public cu un buget mai redus. Cine stie, maine, poimaine poate Apple va decide sa-si micsoreze si marja de profit la produse.loading...

Adauga un comentariu