Eveniment-Social

Prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul UAIC Iași va fi prezent la Focşani pentru a prezenta oferta de studii a Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza”

Publicat: 15 iun. 2021
prof. univ. dr. Tudorel Toader, rector UAIC Iași în Studioul BZI LIVE
Rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a declarat că mesajul transmis de el nu este o critică la adresa nimănui ci este doar un apel la responsabilitate în ceea ce priveşte declaraţiile publice

În cursul zilei de miercuri, 16 iunie 2021, prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul UAIC Iași și prof. univ. dr. Constantin Dram, cadru didactic la Facultatea de Litere și director al Editurii Universităţii ” Al.I. Cuza” din Iași vor fi prezenţi la Focşani unde vor prezenta oferta UAIC Iași pentru Focșani

Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, sub egida Consiliului Judeţean Vrancea, în parteneriat cu Colegiul Naţional „Unirea” din Focşani şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea vă invită, miercuri, 16 iunie 2021, începând cu ora 13, la Sala de Festivităţi a Colegiului Naţional „Unirea” din Focşani, la întâlnirea cu domnul profesor universitar doctor Tudorel Toader, rectorul Universității „Al. I. Cuza” din Iaşi, şi cu domnul profesor universitar doctor Constantin Dram, cadru didactic la Facultatea de Litere şi director al Editurii Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi. Domniile lor vor fi prezente la Sala de Festivităţi a Colegiului Naţional „Unirea” din Focşani.

Domnul profesor universitar dr. Tudorel Toader va susţine o alocuţiune în cuprinsul căreia vă prezenta şi oferta Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, iar domnul profesor universitar dr. Constantin Dram va susţine conferinţa „Omul ficţional”.

Vă aşteptăm pe toţi cei interesaţi de oferta educaţională a Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi şi, în egală măsură, de un eveniment cultural-educativ de calitate! se arată în postarea publicată de Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

Vă aducem aminte faptul că Universitarea ” Alexandru Ioan Cuza” din Iași va avea la Focșani o filială de învăţământ superior.

Comentarii
Adauga un comentariu