National

„Profa de sex” de la balconul careia s-a aruncat un elev este insarcinata

Publicat: 01 iun. 2012
1
Corina Vasile, „profa de sex” de la balconul careia s-a aruncat elevul Bogdan „Ralph” Costache, si sotul ei, Dragos, sunt din nou fericiti si asteapta un copil. Barbatul a reusit sa treaca peste scandalul sexual in care a fost implicata partenera sa, iar acum isi refac viata departe de tara. Pentru a scapa insa si de ultimul lucru care le mai amintea de tragedie, cei doi au revenit in mare secret la Bucuresti pentru a vinde garsoniera din Crangasi, scrie Cancan.ro.
La o luna de la sinuciderea lui Bogdan „Ralph” Costache, care s-a aruncat, pe 24 mai 2007, de la fereastra garsonierei Corinei Vasile, sotul acesteia a introdus actele de divort, incercand sa scape de femeia care il inselase cu unul dintre elevii pe care ii medita la domiciliu. Timpul a trecut, iar Dragos Vasile a iertat-o pe cea care era aratata cu degetul pentru adulter. Pentru a scapa insa de barfe, cei doi soti au decis sa se mute din Bucuresti. Au inchiriat garsoniera din Crangasi unor tinere studente si au fost la un pas sa piarda proprietatea, dupa ce asociatia de locatari a cerut executarea silita a sotilor Vasile pentru neplata datoriilor la intretinere. Surpriza a venit in aceasta luna, exact la cinci ani de la tragedie, cand Dragos si Corina s-au perindat pe la administratorul si presedintele blocului pentru obtinerea documentelor necesare in vederea vanzarii garsonierei. Ei au fost vazuti de mai multi vecini, care au remarcat comportamentul dragastos al celor doi soti, mai ales ca fosta profesoara de romana este insarcinata. „Ultima oara au trecut pe aici in aceasta luna. Aveau nevoie de acte ca sa vanda casa. Se vede ca sunt fericiti. Au trecut peste nenorocire si acum vor sa uite total ce s-a intamplat. Ea era destul de schimbata, ceva mai implinita, mai ales ca este si gravida, in vreo cinci luni, asa parea. Oricum, au vandut garsoniera repede, lumea zice ca au luat cam 40.000 de euro. Cei care au cumparat au facut deja modificari in casa. Ei au plecat pe fuga, asa cum au venit”, ne-a declarat o fosta vecina a sotilor Vasile. 
Cam in aceeasi perioada in care sotii Vasile au vandut „garsoniera mortii”, parintii lui „Ralph” au fost nevoiti sa paraseasca imobilul in care au locuit in ultimii ani, o casa nationalizata situata in apropiere de fostul sediu al Ambasadei SUA. Proprietarii i-au somat pe Nicolae si Geta Costache sa paraseasca locuinta inca de pe vremea cand faceau pregatirile de inmormantare pentru fiul lor, dar au fost intelegatori si i-au pasuit pe acestia pana in urma cu o luna. Atunci, sotii Costache au reusit sa achizitioneze un apartament in cartierul Pantelimon, prin programul Prima Casa, unde s-au mutat impreuna cu fiica lor, Alina. Fata si-a dat anul trecut examenul de bacalaureat, iar acum este studenta la Jurnalism, pentru ca, asa cum anuntase in urma cu cinci ani, cand sinuciderea fratelui sau era intens mediatizata, vrea sa devina ziarista. 
Comentarii
  • Numai Dan Diaconescu,i-a fugarit din ar pe cei doi tineri. A dacut-o criminala p[e profesoara fara sa aiba dovezi si nu s-a lasat pana nu a vazut-o plecata din tara. Desigur doar pentru a avea rating si a castiga bani multi pe spinarea bietei profesoare care nu avea suficienti bani spre a-l da in judecata pe DAN DIACONESCU si a-i cere daune materiale si morale.Asta e Dan Diaconescu care face orice pentru bani si nu ii pasa catusi de putin de necazul oamenilor.

Adauga un comentariu