National

Profesor de muzică de la Liceul Jean Monnet a făcut striptease la o petrecere cu minori

Publicat: 25 nov. 2021
Un bărbat cu o fată în brațe
Profesorul de muzică și-a depus demisia după incident

Un profesor de muzică de la Liceul Jean Monnet, a fost invitatul principal al unei petreceri cu minori, unde a făcut un număr de striptease unei adolescente de 16 ani.

Invitații au surprins cu telefonul mobil scenele erotice mimate de către profesor și elevă. Conducerea școlii a primit demisia acestuia, motivând că în felul asta să se evite un scandal, însă poliția anchetează deja cazul.

Un cadru didactic de la Jean Monnet surprins mimând scene erotice la o petrecere cu minori

Sorin Apostol Dumitrescu, este profesor de muzică la Jean Monnet, considerat un liceu de prestigiu din București. Acesta lucra cu jumătate de normă de câteva săptămâni, însă în paralel mai avea un alt loc de muncă. Astfel că ziua era profesor, iar noaptea era stripper, ce putea fi închiriat de pe internet, de pe un site pentru adulți.

Elevii știau aceste detalii despre profesorul lor, astfel că, la o petrecere organizată, aceștia l-au chemat să le danseze. Numărul în sine implica gesturi lascive, cu conotații sexuale în timp ce se dezbrăca. Petrecerea privată era organizată chiar de adolescenta suprinsă pe filmare.

Care a fost reacția instituției. Poliția anchetează cazul

Contactată, directoarea instituției a declarat faptul că profesorul și-a dat demisia, fiind escortat în ziua când acesta a venit la muncă, după petrecere. Ideea de demisie a venit tocmai pentru a se evita un scandal.

La scurt timp a intervenit și poliția Capitalei, care după ce au intrat în contact cu materialele video au decis demararea unei anchete. Clipul a fost postat pe contul unei minore care a fost prezentă de asemenea la petrecere.

„Cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare, privind un eveniment privat, în care se prezumă și participarea unui cadru didactic, Secția 1 Poliție a declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei

Video-ul se poate vedea aici!

Un profesor de matematică acuzat de hărțuire sexuală

La începutul lunii ianuarie 2021, un profesor de matematică de la Liceul „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamţ, a fost acuzat de hărțuire sexuală, după ce ar fi cerut unei eleve de 21 de ani poze nud.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ a solicitat Consiliului de Administraţie al liceului să declanşeze o anchetă pe baza plângerii formulate de elevă.

„În urma apariţiei în spaţiul online a unor conversaţii dintre o elevă şi un cadru didactic al unei instituţii de învăţământ, din Piatra-Neamţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situaţiei de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de hărţuire sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ. Cadrul didactic a fost audiat în această dimineaţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Profesor ieșean găsit beat la volan

Din edițiile anterioare al Cotidianului „BZI”, amintim cazul unui profesor care a fost condamnat la un an și cinci luni, după ce autoritățile l-au găsit conducând sub influența băuturilor alcoolice.

„Inculpatul Gheorghe Marian va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, fie în cadrul Consiliului Local al comunei Popricani, fie în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară, pe o perioadă de 90 de zile”, au spus judecătorii ieșeni.

Cu toate asteam sentința nu a fost definitivă, putând fi contestată în instanță.
Adauga un comentariu