Local

Profesori din Iasi, vanati de politie

Publicat: 10 apr. 2015

Dupa ce au terminat de amendat comerciantii ambulanti de urzici sau flori, cei de la Politia Locala si-au indreptat atentia spre profesorii din Iasi. In urma unor reclamatii ajunse la Primarie, agentii locali de polititie au depistat cateva masini ale profesorilor unui cunoscut colegiu din municipiu, parcate pe trotuarul din fata institutiei de invatamant preuniversitar. Conducerea colegiului a fost instiintata ca angajatii vor fi sanctionati daca vor continua sa parcheze autoturismele pe trotuar. Mai multe detalii maine, in cotidianul Buna Ziua Iasi.

Vezi si Sute de elevi in vizita la Punctele de Trecere a Frontierei, in saptamana Scoala Altfel – GALERIE FOTOloading...

Comentarii
  • Care este legătura dintre amendarea comercianţilor ambulanţi de urzici şi flori şi luarea măsurilor legale conf.OUG nr.195/2002 privind oprirea/staţionarea/parcarea autoturismelor,oare profesorii de la „unui cunoscut colegiu din municipiu”nu trebuie sa respecte legea ca toată lumea,legea nu este egală pentru toţi?!
    Legea trebuie aplicată cu aceaşi unitate de măsură indiferent de statutul social sau material al persoanelor,nimeni nu este mai presus de lege!

Adauga un comentariu