Actualitate

„Profesorul Pavela” loveste din nou: Vrea sa inchida un drum public din Copou ca sa-si faca pietonal prin fata casei – FOTO

Publicat: 25 mai 2018

@ Profesorul de sport de la USAMV, care a ajuns de rasul studentilor pentru ca a furat pavelele de pe trotuarele publice ca sa-si amenajeze propria gospodarie, apare din nou in atentia publica din cauza unui scandal starnit chiar de el @ Pentru ca nu a reusit sa convinga un dezvoltator imobiliar caruia sa-i dea casa darapanata la schimb pe un apartament intr-un bloc nou si pentru ca Primaria Iasi nu a acceptat sa-i rascumpere imobilul degradat, Florin Murariu face acum presiuni in randul sefilor din administratia publica si chiar a ajuns sa-i santajeze pe acestia pentru a-si pune in aplicare o idee cu totul si cu totul trasnita: sa inchida o strada din Copou si sa-si faca pietonal prin fata casei

Florin Murariu, profesorul de sport de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara care a ajuns de rasul studentilor din Iasi pentru ca a furat pavelele de pe domeniul public ca sa-si amenajeze propria curte, apare din nou in atentia publica prin actiunile hazardate in care se implica.

Dupa ce a fost prins ca isi baga in buzunar banii obtinuti din inchirierea terenurilor de sport de la USAMV, fiind si cercetat penal pentru ca a furat pavelele de pe domeniul public, "Profesorul Pavela", asa cum au ajuns sa-l porecleasca proprii studenti inclusiv pe Facebook si pe alte retele de socializare, s-a apucat sa terorizeze si sa santajeze angajatii din administratia publica locala pentru a bloca ridicarea unei cladiri.

Florin Murariu este vazut aproape zilnic pe holurile Primariei Iasi facand presiuni in randul functionarilor pentru a bloca construirea unui bloc de locuinte din zona Copou, care a fost aprobat deja prin PUZ, dupa ce dezvoltatorul imobiliar a igienizat o suprafata de aproape 2.000 mp pe care se gaseau cocioabe si boscheti, iar mahalaua respectiva a fost transformata intr-un teren viran.

A incercat sa pacaleasca autoritatile si dezvoltatorul

"Profesorul Pavela" a ajuns sa joace la mai multe capete. Sub pretextul ca locuinta in care traieste se va prabusi odata cu trecerea masinilor ce vor ajunge la viitorul bloc, acesta forteaza dezvoltatorul imobiliar sa-i ofere la schimb un apartament in imobilul ce urmeaza sa fie ridicat in zona Toma Cozma din Copou.

Pentru ca aceasta combinatie nu i-a reusit, Florin Murariu a incercat inclusiv sa forteze angajatii din administratie in asa fel incat Primaria Iasi sa-i exproprieze casa, iar prin demolarea acesteia sa largeasca strada existenta.

Nici aceasta combinatie nu i-a iesit profesorului Murariu, mai ales ca s-a descoperit faptul ca imobilul in care locuieste este lasat intentionat nefinisat la exterior tocmai pentru a parea intr-o stare avansata de degradare.

De precizat faptul ca imobilul respectiv este achizitionat in anul 2014 prin programul Prima Casa, beneficiind de o expertiza tehnica realizata de un expert acreditat si recunoscut de banca care a acordat creditul si al carei garant este statul roman.

Cu siguranta, daca imobilul se afla in stare avansata de degradare, expertiza nu ar fi fost favorabila, iar creditul nu ar fi fost acordat. Tocmai din aceste aspecte se vede clar intentia "Profesorului Pavela" de a insela autoritatile in asa fel incat sa scape de imobil si sa se aleaga cu un unul nou.

Conform Legii nr. 10/1995 privind calitatea in constructii, proprietarii constructiilor au urmatoarele obligatii principale: "efectuarea la timp a lucrarilor de intretinere si de reparatii care le revin, prevazute conform normelor legale in cartea tehnica a constructiei si rezultate din activitatea de urmarire a comportarii in timp a constructiilor". Tocmai de acest lucru nu s-a ocupat "Profesorul Pavela".
Reamintim si faptul ca, in cazul pavelelor furate de pe domeniul public, a fost deschis un dosar penal la Sectia 2 de Politie Iasi.

Citeste si : INCENDIAR! Un profesor de la Universitate acuzat de furt, fals in acte si marturie mincinoasa s-a imbogatit prin metode ilegale – FOTO

Vrea sa inchida definitiv un drum public din Copou ca sa-si faca pietonal prin fata casei

Pentru ca niciuna dintre variantele incercate nu i-au reusit, Florin Murariu a inceput sa faca presiuni si chiar sa ii santajeze pe angajatii din administratia publica locala pentru a bloca drumul public care leaga strada Toma Cozma de strada Garabet Ibraileanu. Asa a ajuns "Profesorul Pavela" sa se considere profesor in urbanism si sa faca lobby pe langa angajatii din Primaria Iasi, in asa fel incat sa se monteze o bariera fixa pe calea de acces respectiva si sa transforme drumul intr-un pietonal care sa-i treaca prin fata casei.

De ce nu a tinut insa cont domnul profesor de sport este tocmai faptul ca drumul public respectiv deserveste tuturor locuitorilor si institutiilor din zona, fiind singura cale de acces inclusiv pentru iesenii care locuiesc la blocurile invecinate.

Practic, acesta este singura cale de acces pentru masinile care transporta hrana la gradinita din zona respectiva, fiind obligatoriu si liberul acces al masinilor de pompieri sau al salvarilor la institutiile si cladirile care se deservesc de aceeasi cale de acces. Murariu a facut aceste demersuri fara macar sa ceara acordul sau parerea vecinilor.

Citeste si : REVOLTATOR: Profesorul de sport care face bani grei pe spatele Universitatii de Medicina Veterinara. S-a imbogatit prin aceste metode ilegale – FOTO, VIDEO

Functionarii din Primaria Iasi au ramas uimiti de propunerea halucinanta facuta de "Profesorul Pavela", iar in cadrul unor discutii, angajatii primariei chiar l-au intrebat pe acesta unde isi va lasa cele doua masini daca vrea sa blocheze accesul auto pe strada respectiva, iar acesta a rapuns ca le va parca pe strada Toma Cozma, dar tocmai aici strada e plina cu semne care interzic stationarea si parcarea autovehiculelor.

Pentru a face aceste lucruri, Florin Murariu se foloseste de numele primarului Mihai Chirica si se lauda printre functionarii din administratie ca este prieten apropiat cu edilul sef al orasului Iasi, iar cine nu este de acord cu propunerile facute de el, este amenintat ca este asteptat dupa program. Pentru a se impune, "Profesorul Pavela" se foloseste de o atitudine golaneasca, de interlop, care nu face deloc onoare functiei de profesor intr-o universitate ieseana.   loading...

Comentarii
  • Florin murariu este Gay…acest ******** are niste apucaturi paranoia care prin diferite locuri face gesturi bagind degetul in gura si apoi in c,u,r,……..

  • Bai golanule sa aduci pavelele inapoi bai psihopatule care te arzi in c,u,r care dai linbi la studente si lingeai slo, bo,zu la toate muraturile din scoala.

Adauga un comentariu