Magazin

Profetia Babei Vanga despre Romania: “Intreaga lume se va bucura de nasterea lui…”

Publicat: 30 apr. 2018
1

Baba Vanga a fost o celebra clarvazatoarea de origine bulgara, ale carei profetii au devenit realitatea in proportie de 80%. Practic odata ce predictiile ei au inceput sa se implineasca, din ce in ce mai multi oameni de stiinta au inceput sa fie atenti la tot ceea ce ea a dezvaluit cat timp inca mai era in viata. Numele ei adevarat este Vangelia Pandeva Dimitrova si a trait intre anii 1911 -1966.

Ea si-a dat seama ca poate vedea viitorul inca de cand era copil. Atunci a descoperit o oaie din turma tatalui care disparuse. A ramas oarba la doar 12 ani, in urma unui accident. Se spune ca o furtuna ar fi doborat-o la pamant, iar localnicii ar fi gasit-o cu genele acoperite de nisip. Baba Vanga a prezis momente istorie de mare importanta pentru omenire cum ar fi evenimentele de la 11 septembrie, moartea printesei Diana, cel de-Al Doilea Razboi Mondial, caderea comunismului si moartea lui Stalin.

In ceea ce priveste Romania, clarvazatoarea a avut o predictie care a fost facuta cunoscuta, conform dorintei ei, la 24 ianuarie 2005. Este vorba despre faptul ca in Romania, atunci, avea sa apara pe lume omul providential, care are ca misiune salvarea tarii, a continentului, poate si a lumii. Cine este acest om? Romanii si lumea il vor recunoaste la momentul potrivit. Deocamdata, spunea tot Baba Vanga, el va creste departe de bastina stramosilor sai.

„In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intreaga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta”, a spus Vanga despre un Mesia care va veni pe pamanturile noastre. Dar tot ea ne descria astfel: „Romanii sunt oameni speciali si, cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred si nu vor mai crede in valorile lor nationale”, povestea Baba Vanga, citata de antenasatelor.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu