Stiri si curiozitati

Profetia cutremuratoare despre ce va urma dupa atentatul de la Paris! Uite ce va pati omenirea! Sfarsitul se apropie!

Publicat: 16 ian. 2015
3

Potrivit specialistilor din domeniu, atacul terorist de la sediul redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo. Nostradamus anunta mari conflicte militare in anul 2015.

Mai mult decat atat, se pare ca si profetiile parintelui Elpidie despre al Treilea Razboi Mondial au inceput sa fie amintite recent. Acesta considera ca omenirea se afla in timpuri apocaliptice, iar al treilea conflict mondial nu va avea ca scop cucerirea teritoriilor, ci lupta cauzata de diferitele religii ale lumii.

Vezi si Profetia APOCALIPTICA ce inspira STATUL ISLAMIC

Acesta spune despre un „razboi care a inceput la nivel mondial care nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Iisus Hristos, ca Om si Dumnezeu, este marea problema a conducatorilor luciferici ai acestei lumi.

Vezi si Profetia CUTREMURATOARE despre anul 2015

Iisus Hristos este Cel ce va indura inca o data o mare patimire din partea diavolului. De ce diavolul Il razboieste pe Hristos? Deoarece doreste sa Ii ia locul… de aceea si vine cu acest nume in lume: Anti-Hristos, impotriva lui Hristos. Atunci trebuie sa traim dupa cum doreste Lucifer si dupa cum ne dicteaza noua ordine mondiala.

Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu.

Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos.”

Adauga un comentariu