Stiri si curiozitati

Profetie despre Sfarsitul lumii. Leonardo Da Vinci a ascuns-o in „Cina cea de Taina”, dar a fost descifrata recent!

Publicat: 08 mart. 2019

Leonardo Da Vinci a ascuns o profetie cutremuratoare in cunoscuta pictura „Cina cea de Taina“. Aceasta se pare ca prevede Sfarsitul lumii. Un „puzzle matematic si astrologic” a adus la cunostinta vestea terifianta. Sabrina Sforza Galitzia, o cercetatoare din Italia, a descifrat pictura murala „Cina cea de Taina“ si a facut descoperirea.

Sfarsitul lumii, prevazut in pictura  „Cina cea de Taina“ a lui Leonardo Da Vinci

Cercetatoarea Sabrina Sforza Galitzia a descoperit vestea incredibila cu ajutorul picturii murale „Cina cea de Taina“. Sabrina Sforza sustine prezicerea unui „potop universal“care va termina toata populatia si va face Pamantul sa dispara. Totul se va petrece pe 21 martie 4006 si se va finaliza pe data de 1 noiembrie.

Se pare ca Leonardo Da Vinci ar fi considerat faptul ca omenirea face pasi repezi spre „suma tuturor lucrurilor, catre judecata finala“, descrisa in „Cartea Apocalipsei“. De asemenea, Platon, Aristotel si alti filosofi din Atichitate au facut previziuni asemanatoare. „El a fost atat un savant, cat si un om religios, care a trait intr-o epoca dificila“ si a preferat sa isi ascunda mesajele, „pentru a nu fi atacat“, a explicat cercetatoarea italiana.

Cina cea de Taina, mister ascuns despre Sfarsitul lumii

Cina cea de Taina are 460 de centimetri x 880 de centimetri si acopera un zid intreg in biserica Santa Maria delle Grazie din Milano. Unul dintre cei mai cunoscuti pictori a inceput lucrarea picturii „Cina cea de Taina” in anul 1495 si a finalizat-o in anul 1498. Din cauza deteriorarii grave, lucrarea murala a fost restaurata intre anii 1978 si 1999. „In actul euharistic painea si vinul sunt in mod real elemente care contin trupul si sangele Mantuitorului in mod minunat. Sfantul Apostol Pavel, in prima epistola catre Corinteni, atragea atentia comunitatii pe care a constituit-o ca paharul pe care il binecuvantam si painea pe care o binecuvantam sunt trupul si sangele lui Hristos.

Face distinctia intre mancarea obisnuita si elementele euharistice si subliniaza un aspect de moralitate. Si anume, ca inainte de consumarea painii si vinului euharistic trebuie o atitudine pioasa pentru ca elementele euharistice sa nu fie pangarite. Noi nu mancam trupul unui om si nu bem sangele unui om. Noi intram in comuniune cu Dumnezeu”, a explicat preotul Nicolae Morar, cadru didactic in cadrul Facultatii de Teologieloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit