Stiri si curiozitati

Profetiile lui Nostradamus pe urmatorii 5 ani. Lumea se va schimba radical!

Publicat: 13 nov. 2018

Profetiile lui Nostradamus pe urmatorii 5 ani. Afla ce previziuni a facut Michel de Nostredame despre cum se va schimba omenirea pana in 2023. Ne aflam in mijocul celui de-al Treilea Razboi Mondial! Anul 2023 este unul de cumpana in profetiile acestuia.

Celebritatea lui Nostradamus se datoreaza lucrarii „Les Propheties”, a carei prima editie a aparut in 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populara in toata lumea, creandu-se in jurul sau un cult. In literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfasurau sau urmau sa se intample in lume.

Previziunile lui Nostradamus, pe numele sau real Michel Nostradame, au devenit in timp un punct de reper pentru cei care sunt interesati de profetiile urmatorilor ani. Pana acum, ce a prezis celebrul medic s-a adeverit in proportie de 70%.

Profetiile anului 2019. Nostradamus a facut previziuni socante pentru anul 2019​

Nostradamus – Al Treilea Razboi Mondial. Ne aflam in plin raboi!
Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Razboi Mondia a inceput inca din 2015 si va dura pana in 2023. Cauza razboiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Daca stam si observam atacurile cu bomba din ultimii ani, ne dam seama ca Nostradamus nu a fost departe de adevar. Pana in 2023 profetiile sunt si mai sumbre! Aproximativ 1/3 din populatia lumii va pieri, iar unele tari vor fi mult mai afectate decat altele.

Prima si ultima profetie a Babei Vanga. Afla ce a prezis aceasta pentru prima data

Profetiile lui Nostradamus pentru urmatorii 5 ani
2019 – puterea politica incepe sa-si piarda suprematia, iar oamenii spre intorc cu fata catre Dumnezeu;

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare si constiinta divina incepe sa castige teren;

2021 – se creeaza premisele favorabile renasterii constiintei spirituale;

2022 – omenirea este impacata si dispusa sa traiasca in pace si armonie;

2023 – reinstaurarea completa a pacii mondiale;loading...

Adauga un comentariu