National

Prognoză meteo 6 iunie. Vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul, centrul țării și în zonele de deal și de munte

Publicat: 05 iun. 2020

Joi 6 Iunie 2019, vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul, centrul țării și în zonele de deal și de munte. În aceste zone instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales după-amiaza și seara, prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat se va semnala grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi local mai însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 19 grade. În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Comentarii
Adauga un comentariu