National

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Publicat: 22 sept. 2019

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii viitoare aduce vesti nu tocmai dintre cele mai asteptate de romani.

Prognoza meteo pentru luni, 23 septembrie.

In vestul, nord-vestul si centrul tarii, se anunta cer mai mult noros, iar valorile termice vor marca o scadere pe timpul zilei. In restul tarii, temperaturi comparabile cu cele de azi, iar cerul va prezenta usoare innorari in zona deluroasa din sud, cu extinderea ariei de nebulozitate si in est mai spre seara. Ziua va ploua in Banat, Crisana, local in Transilvania si pe arii restranse in Maramures si zona Subcarpatilor Getici, iar si noaptea ploile vor cuprinde treptat si Oltenia si cea mai mare parte a Munteniei. Cantitati moderate vor fi in special in sud-vest, unde pe spatii restranse se vor inregistra peste 15 l/mp. Maxima zilei se va incadra intre 14 si 16 grade in Crisana si vestul Transilvaniei si 27 de grade in sudul Romaniei.

Prognoza meteo pentru marti, 24 septembrie.

Cer mai mult noros in jumatatea de sud a tarii, unde va ploua pe arii extinse, iar temperaturile vor fi sub cele normale. In celelalte regiuni, innorarile vor fi temporare, iar ploile, doar pe spatii restranse. Noaptea va ploua local in sudul si in vestul tarii, cu averse si cateva descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, trecãtoare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 24 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.

Prognoza meteo pentru miercuri, 25 septembrie.

Surprizele neplacute trec, iar valorile termice revin la cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si va ploua temporar in mare parte a tarii, cu vant slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 23 de grade.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit