Stiri

Prognoza meteo de miercuri, 18 septembrie. Cum va fi vremea in Bucuresti, Constanta, Brasov si Iasi. Sunt anuntate ploi

Publicat: 18 sept. 2019

ANM a emis prognoza meteo valabila miercuri, 18 septembrie. Astfel, aflam ca vremea continua sa se raceasca in toata Romania, dupa ce un val de aer polar a cuprin tara. Unele ploi slabe si trecatoare vor cadea local indeosebi in prima parte a zilei in Banat, nordul Olteniei si in zona Carpatilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre 16 si 21 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 21-26 de grade in Oltenia, 23-28 de grade in Muntenia si Dobrogea si 18-23 de grade in Moldova.

Vremea in Bucuresti
Vremea in Bucuresti va fi mohorata, cu cer innorat si temperaturi maxime, pe timpul zilei, de cel mult 28 de grade Celsius. Vantul va sufla moderat, dar nu vor exista preciptatii. Pe timpul noptii temperaturile scad simtitor, pana la minim 8 grade Celsius.

Vremea in Constanta
Vremea va fi una placuta pe litoral, chiar daca cerul va fi acoperit de nori, iar soarele va razbate cu greu. Temperaturile maxime voar atinge 27 de grade Celsius, iar cele minime vor scadea pana la 14 grade Celsius. Sunt sanse de 25% sa ploua, iar vantul va sufla cu 17 kilometri pe ora.

Vremea in Brasov
Brasovenii au parte de o zi mohorata. Va ploua, iar temperaturile maxime nu vor depasi 17 grade Celsius, pe cand cele minime vor scadea pana la doua grade Celsius. In prima parte a zilei cerul va fi acoperit de nori, ca mai apoi acestia sa se imprastie si sa lase cerul mai mult senin. Vantul va sufla cu 11 kilometri pe ora.

Vremea in Iasi
Iesenii au si ei parte de o zi destul de mohorata. Cerul va fi mai mult noros, iar temperaturile maxime nu vor depasi 18 grade Celsius, pe cand cele minime vor scadea pana a 5 grade Celsius. SUnt sanse de ploaie de doar 3 %, iar vantul va sufla cu 20 de kilometri pe ora.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit