Actualitate

Prognoza meteo de ultima ora! Cum va fi vremea in zilele urmatoare

Publicat: 22 oct. 2018
1

Alina Serban, meteorolog ANM, a spus cum va fi vremea in zilele urmatoare, dar si in weekend.

ANM, prognoza meteo. „Intr-adevar, vorbim de un prim val de aer rece. Temperaturile au scazut de la o zi la alta, chiar semnificativ fata de weekendul anterior. Dar racirea semnificativa se va resimti pe parcursul zilei de miercuri. Vor fi intensificari ale vantului in majoritatea regiunilor. Rafale de 55-65 km/h. Pe crestele montane, mai puternic, peste 80-90 km/h", a spus Alina Serban.

ANM, prognoza meteo. „Vorbim, in acelasi timp, si de ploi, care vor cuprinde toata tara. In zonele montane, precipitatiile vor fi predominant sub forma de lapovita si ninsoare. Se va depune strat de zapada. Mare atentie pentru zonele montane! Vorbim de un strat de zapada mai consistent, insotit de rafale puternice ale vantului", a declarat, luni, 23 octombrie, meteorologul Alina Serban.

ANM, prognoza meteo. Conform meteorologului, „regimul termic va suferi o scadere pe parcursul zilei de miercuri, miercuri noapte si chiar pe parcursul zilei de joi. In partea nord, de contru a teritoriului, valorile termice vor deveni mai scazute decat cele normale in aceasta perioada. Vorbim de maxime de 7-8 grade prin Transilvania, nordul Moldovei, Maramures. Cel mult 17-18 grade in Muntenia si Oltenia miercuri. Iar joi si mai scazute de atat. Vor continua sa scada temperaturile si in sudul, sud-estul tarii".

ANM, prognoza meteo. „Este un pasaj de scurta durata. De vineri, se schimba aspectul. Se incalzeste chiar destul de mult as putea spune in weekend", conform meteorologului Alina Serban.

Adauga un comentariu