Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25 octombrie-1 noiembrie 2020. Vreme rece și șanse de precipitații la finalul acestei luni

Publicat: 26 oct. 2020
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25 octombrie-1 noiembrie 2020 va indica o vreme ceva mai rece, cu șanse de precipitații
Cer înnorat deasupra municipiului Iași

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru municipiul Iași în perioada 25 octombrie-1 noiembrie 2020. În cursul acestei săptămâni, locuitorii Iașului vor avea parte de o vreme mai mult închisă și cu temperaturi destul de scăzute

Prognoza meteo pentru Iași în perioada 25 octombrie-1 noiembrie 2020 va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic. În Iași vremea va fi mai mult închisă, șansele de precipitații fiind destul de ridicate. Astăzi, 26 octombrie 2020, de sărbătoarea Sf. Dumitru, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații se vor menține și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Mâine, 28 octombrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, umiditatea aerului va fi ridicată, în timp ce șansele de precipitații se vor menține scăzute în Iași.

Prognoza meteo în Iași. Temperaturi constante spre mijlocul săptămânii în municipiu

Conform ANM, prognoza meteo pentru municipiul Iași prevede o vreme în general închisă în această perioadă. Miercuri, 28 octombrie 2020, ieșenii vor avea parte în continuare de o vreme închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ușor mai ridicate față de zilele precedente. Vântul va sufla moderat spre seară, în timp ce umiditatea aerului se va menține ridicată.
Joi, 29 octombrie 2020, în municipiul Iași vremea va fi la fel de închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente, conform meteorologilor ANM.

Sfârșit de octombrie 2020 cu temperaturi scăzute. Iată anunțul ANM pentru ieșeni

Vineri, 30 octombrie 2020, la Iași vremea va fi rece, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Pot apărea precipitații, șansele fiind destul de mari. Vântul va sufla moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vântul va continua să sufle moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații se vor menține ridicate. Prognoza meteo în Iași indică în continuare valori scăzute în termometre.
Sâmbătă, 31 octombrie, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Spre seară pot apărea averse izolate, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Duminică, 1 noiembrie 2020, vremea în Iași va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente.

Adauga un comentariu