Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 4-10 ianuarie 2021. Iată cum va fi vremea de Bobotează

Publicat: 04 ian. 2021
Credincioșii veniți la slujba de Bobotează la Catedrala Mitropolitană din Iași vor avea parte de o vreme închisă
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021 va cuprinde și ziua de Bobotează, una din marile sărbători ale începutului de an

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 4-10 ianuarie 2021 emisă de meteorologii ANM va aduce o serie de schimbări în județ. De sărbătoarea Bobotezei, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi pozitive și cu șanse scăzute de precipitații

Vreme închisă, cu vânt puternic și zile cu precipitații în prima parte a anului 2021 în județul Iași. Locuitorii Iașului vor avea parte de temperaturi pozitive în acest debut de an conform previziunilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Cu toate acestea, prognoza meteo în Iași în săptămâna 4-10 ianuarie 2021 va fi destul de constantă, valorile maxime din termometre oscilând între 6 și 10 grade Celsius. În toată această perioadă, soarele se va arăta destul de puțin.

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021. Vremea în primele zile din lună

Astăzi, 4 ianuarie 2020, vremea la Iași va fi în general închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat în prima parte a zilei. Spre seară vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne constante în continuare.
Mâine, 5 ianuarie 2020, la Iași vremea se va menține închisă, cu șanse destul de ridicate de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Vremea va fi închisă și spre seară. Vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate în continuare, conform ANM.

Vremea de Bobotează în Iași. Șanse scăzute de precipitații

Miercuri, 6 ianuarie 2020, de sărbătoarea Bobotezei, vremea la Iași va fi în general închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente. Spre seară, la Iași vremea se va menține închisă. Vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne destul de reduse în continuare. Credincioșii care vor ajunge la Catedrala Mitropolitană din Iași de Bobotează nu vor mai înfrunta gerul din anii anteriori.
Joi, 7 ianuarie 2020, de sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Pot apărea precipitații, șansele fiind foarte mari, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Și spre seară pot apărea precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Temperaturi ușor mai scăzute în Iași. Prognoza meteo la final de săptămână

Vineri, 8 ianuarie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Poate apărea lapovița peste zi. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Sâmbătă, 9 ianuarie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Șansele de precipitații se vor menține constante și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.
Duminică, 10 ianuarie 2020, la Iași vremea se va menține închisă. Tempeatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, iar vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și seara, la Iași vremea va fi închisă, cu șanse scăzute de precipitații.

Adauga un comentariu