Stiri Turism

Prognoza meteo în ţară. Cum va fi vremea în weekend

Publicat: 25 oct. 2019
Prognoza meteo în ţară

Prognoza meteo în ţară. Surprize foarte mari pentru acest weekend, conform meteorologilor. Aceştia anunţă o vreme surprinzător de caldă, cu temperaruri maxime încadrate între 16 şi 28 de grade. Izolat, în zonele cu ceata persistentă, temperaturile vor fi ceva mai scăzute.

Cum va fi vremea sâmbătă

Sâmbătă vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă pentru această dată, cu precădere în regiunile intracarpatice.

Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centrul, sudul şi estul ţării, unde în primele ore ale vor fi nori joşi startiformi sau ceaţă, şi cu totul izolat şi trecător, burniţa.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 28 de grade, cu cele mai mari valori în sud-vest.

În capitală, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei, când vor fi nori joşi stratiformi sau ceaţă.

Prognoza meteo în ţară. Cum va fi vremea duminică

Dimineaţa, 7-9 grade şi temperatura maximă, în jurul valorii de 22 de grade.

Duminică vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centru, sud şi est, unde în primele ore ale zilei, pe arii restrânse vor fi nori joşi stratiformi sau ceaţă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi mai mult senin şi doar în primele ore ale dimineţii vor mai fi condiţii de nori joşi stratiformi sau ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa, 8-9 grade şi la amiază, în jur de 25 de grade.

Adauga un comentariu