National

Prognoza meteo pentru astazi. Noi schimbari de temperaturi

Publicat: 19 mai 2019
1

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara, valabila pana marti, la ora 10:00.
Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, ce se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si grindina. Cantitatile de apa vor depasi, in perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp si pe arii restranse 35-40 l/mp.

In alta ordiine de idei, astazi, vremea va deveni calda in majoritatea regiunilor, dar va fi in continuare instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce vor putea lua aspect de vijelie, cu precadere dupa-amiaza in jumatatea de nord-est a tarii si pe spatii mai mici in restul zonelor, iar seara si noaptea in special in sud-vest si in zona montana aferenta.

Inundatiile vor lovi Romania! Meteorologi: Ce e mai rau, abia acum urmeaza

Ploile vor avea si caracter torential, iar pe arii restranse, se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate si grindina.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

 

Adauga un comentariu