National

Prognoza meteo pentru luna iulie: Ce temperaturi se vor inregistra, unde ploua si ce cantitati medii de precipitatii vor fi

Publicat: 28 iun. 2019

ANM a emis o prognoza meteo speciala pe patru saptamani. Afla cum va fi vremea in luna iulie, ce temperaturi se vor inregistra, unde ploua si ce cantitati medii de precipitatii vor fi. 

Administratia Nationala de Meteorologie mentioneaza faptul ca aceasta estimare meteorologica nu poate prognoza fenomenele meteo de scurta durata.

  • Vremea 1 – 8 iulie 2019

In prima saptamana din luna iulie, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in regiunile vestice, nordvestice, nord-estice si la munte, iar in rest va fi apropiat de cel normal al perioadei.

  • Vremea 8 – 15 iulie 2019

In acest interval meteorologii anunta ca temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari. In acelasi timp, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana.

  • Vremea 15- 22 iulie 2019

Potrivit ANM, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice pentru aceasta perioada, la nivelul intregului teritoriu. Cantitatile de precipitatii se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval.

  • Vremea 22 – 29 iulie 2019

La sfarsitul lunii iulie mediile valorilor termice se vor situa in jurul celor specifce acestei perioade, la nivelul intregii tari. In acelasi timp, cantitatile de precipitatii pentru aceasta saptamana va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit