National

Prognoza meteo pentru marti, 14 mai: Cat de cald va fi si unde ploua torential

Publicat: 13 mai 2019
1

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada a anului, insa cu orele pranzului creste instabilitatea atmosferica in majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 14 mai 2019, anunta instabilitate atmosferica, incepand cu orele pranzului, in regiunile vestice si sud-vestice, la deal si la munte apoi pe arii mai restranse si la cote mai reduse. Pe seara sunt asteptate ploi si in zonele centrale ale Romaniei. Vor fi  innorari trecatoare, instabilitate atmosferica si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare la munte, in sudul si centrul tarii. Temperaturile maxime se vor incardea intre 17 – 23 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la pana la 8 – 12 grade Celsius.

Vezi si: Iata cum va fi vremea pana in 26 mai

Vremea in Bucuresti

Cerul va fi innorat pe tot parcursul zilei in Capitala, iar vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de 23 – 24 grade Celsius. Pe timpul noptii vremea va fi instabila, iar temperaturile scad cu cateva grede.

Vremea la munte

Temperaturile maxime, in medie, in prima saptamana vor fi de 11…13 grade, iar in cea de-a doua, de 13…15 grade. Media temperaturilor nocturne, in prima jumatate a intervalului, se va situa in jurul a 5 grade, iar a doua parte, in usoara crestere, va fi de 6…7 grade. Vor fi averse in fiecare zi, pe arii mai extinse si mai insemnate cantitativ in intervalul 14 – 18 mai.
 

Adauga un comentariu