National

Prognoza meteo pentru marti, 20 noiembrie: Temperaturi scazute si fenomenul de ploaie inghetata in Romania

Publicat: 19 nov. 2018
1

Vremea din 20 noiembrie aduce temperaturi scazute si fenomenul de ploaie inghetata in anumite regiuni ale Moldovei, dar si la munte. Ce anunta prognoza meteo in Romania, marti, 20 noiembrie 2018.

Marti, vremea se va incalzi usor in toata tara si vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie peste tot, cu exceptia Moldovei, unde acestea vor mai fi si sub forma de lapovita (sau chiar ploaie inghetata in sudul regiunii) si se vor semnala doar odata cu lasarea intunericului. Cantitatile de apa asteptate a se acumula vor fi in general slabe de aceasta data, doar in sud-vest urmand sa se stranga pana la 10-15 mm.

Vantul va sufla moderat in sud-vestul tarii si mai mult slab in rest. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre 0 si 5 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in depresiunile din estul Transilvaniei), 5-10 grade in Banat si Crisana, 2-7 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -1…4 grade in Moldova.

Vezi si: Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Sf. Andrei si pe 1 decembrie

Vremea in Bucuresti 20 noiembrie
In Bucuresti se inregistreaza o crestere usoara a temperaturilor, dar numai pe timpul noptii. Cerul va fi acoperit de nori, atat ziua cat si noaptea. Va ploua atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Temperaturile maxime si minime la Bucuresti, marti 20 noiembrie, se vor incadra intre 3°C si 0 grade Celsius. Vantul va sufla cu putere, in rafale de  37 km/h. Cantitatile de apa inregistrate vor fi de  

Prognoza meteo la munte, 20 noiembrie
La munte cerul va fi acoperit de nori, vantul sufla cu putere, cu 4 km/h dinspre E. Meteorologii anunta ca la munte, pe timpul noptii ne vom confrunta cu fenomenul de ploaie inghetata si cu polei. Temperaturile maxime si minime se vor inacdra intre  2°C si 0°C. Cantitatile de apa ce se vor strange sunt de  4 L/m² pe timpul noptii. Tempraturile scad in urmatoarele zile: urmeaza ninsori abundente si frig!

Adauga un comentariu