National

Prognoza meteo pentru marti, 25 septembrie: Frig si ploi in Romania

Publicat: 24 sept. 2018
1

Prognoza meteo pentru marti, 25 septembrie, anunta frig si ploi in Romania.

Marti vremea se va raci in toata tara, urmand sa devina deosebit de rece pentru ultima decada a lunii septembrie. Potrivit prognozelor Vremea.ro, si marti unele precipitatii slabe sub forma de ploaie vor mai cadea izolat in regiunile intracarpatice, in timp ce la munte la altitudini mai mari de 1200 de metri se vor semnala si lapovite si ninsori. Vantul va sufla moderat spre tare in Moldova si moderat in restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 10 si 15 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade in Banat si Crisana, 16-21 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 12-17 grade in Moldova. 

Vremea in Bucuresti 25 septembrie 2018
Potrivit vremea ido, vremea in Bucuresti se anunta extrem de rece. Temperaturile scad cu 12 grade Celsius in Bucuresti. Valorile maxime si minime se vor incadra intre 18°C si 6°C. Cerul este seninsi nu sunt asteptate ploi. Vantul sufla dinspre NV cu 14 km/h. Temperaturile la Bucuresti sunt in continua scadere. Vezi aici ce anunta prognoza meteo pentru saptamana in curs.

Vezi si: Prognoza meteo octombrie 2018. Anuntul facut de ANM

Prognza meteo la munte 25 septembrie 2018
Vremea la munte va fi mult mai rece decat normalul acestei perioade, iar maximele din termometre nu vor depasi 10°C, iar cele minime vor fi de 1°C. Vantul va sufla moderat cu 19 km/h, iar sansele de ploaie sunt mari. Cantitatile de apa vor atinge 1 l/m². Totusi nopatea va fi extrem de rece, insa cerul va fi senin si nu va mai pliua. Temperaturile vor continua sa scada, semn ca din vara vom trece direct la anotimp de iarna. 

Vremea la mare 25 septembrie 2018 
Si la mare temperaturile scad, vantul va sufla puternic si in rafale cu o viteza intre 15 si 30 km/h. Cerul se mentine in mare parte senin, iar valorile termice se vor regasi intre: 18°C si  9°C. 

Adauga un comentariu