National

Prognoza meteo pentru miercuri, 10 octombrie: Temperaturi deosebit de ridicate

Publicat: 09 oct. 2018
1

Meteorologii anunta temperaturi deodebit de ridicate pentru aceasta perioada a anului. Cele mai ridicate valori se vor inregistra in sudul Moldovei si in vestul Dobrogei. Prognoza meteo pentru miercuri, 10 octombrie.

Miercuri(10 octombrie) vremea va continua sa fie frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a teritoriului. In jumatatea estica isi vor face aparitia unii nori de altitudine joasa, dar din acestia nu vor cadea precipitatii. Vantul va sufla moderat in estul Dobrogei si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 19 si 23 de grade in Transilvania si Maramures, 22-27 de grade in Banat si Crisana, 20-25 de grade in Oltenia si Muntenia si 17-22 de grade in Dobrogea si Moldova, cu mai ridicate valori asteptate a se inregistra in sudul Moldovei si in vestul Dobrogei.

Vezi si: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamanii! Meteorologii fac un anunt surpriza

Vremea 10 octombrie 2018 in Bucuresti
Vremea in Bucuresti, miercuri 9 octombrie, va fi deosebit de frumoasa, cu cer in mare parte senin si innorari trecatoare. Temperaturile maxime pe timpul zilei se vor apropia de 22°C, iar pe timpul noptii valoarea minima va fi de 10°C. Sansele de precipitatii, anuntate de meteorologi, sunt 0.

Vremea 10 octombrie 2018 la munte si la mare
Vremea.ido anunta vreme frumoasa la mare, miercuri 10 octombrie. Teperaturile se vor incadra intrea 19˚C — 14˚C, fara sanse de precipitatii. La munte, vremea estepredominant frumoasa. In Sinaia temperaturile maxime vor atinge valoarea de 10˚C, cu un cer senin, in timp ce in Azuga cerul va fi noros, oar temperaturile nu vor depasi 7˚C.

Adauga un comentariu