National

Prognoza meteo pentru miercuri, 21 noiembrie: Ploi, ninsori si temperaturi scazute in Romania

Publicat: 20 nov. 2018
1

Prognoza meteo pentru miercuri anunta ca temperaturile se vor incadra intre 3-8 grade Celsius. Pe tot teritoriul Romaniei vor aparea ploi, lapovita si ninsori.

Miercuri, ploile vor continua sa cada in aproape toata tara, insa de aceasta data in sudul tarii acestea vor fi mai abundente, local urmand sa se acumuleze pana la 25-30 de mm. In acelasi timp, stratul de zapada ce se va depune in cursul zilei de luni va fi o amintire, mai putin in Moldova, unde acesta va mai rezista. Tot in Moldova precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita si ninsoare, indeosebi in extremitatea nordica a regiunii. Vantul va sufla tare in sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul tarii. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 3 si 8 grade in Transilvania si Maramures, 6-11 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 1-6 grade in Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in partea nordica a regiunii.

Vezi si: In ce localitate din judetul Iasi s-a inregistrat cel mai ridicat nivel al precipitatiilor! Prefectul a facut anuntul

Vremea in Bucuresti, 21 noiembrie
Miercuri, in Capitala, temperaturile vor fi cuprinse intre 2 si -1 grade Celsius, potrivit vremea.ido. Vantul va sufla, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii, in rafale de 54 km/h. Nici miercuri Bucurestiul nu scapa de precipitatii, sansele de ploie, anuntate de meteorologi sunt de 85%, iar precipitatii vor fi de aproximativ 10 L/m².

Prognoza meteo la munte, 21 noiembrie
La munte, meteorologii anunta cer innorat cu temperaturi cuprinse intre 3 si -1 grade Celsius. Nivi la munte romanii nu scapa de precipitatii, sansele de ploie care sa se transforme in ninsoare la altitudini inalte, sunt de 50%. Cele mai scazute temperaturi vor fi inregistrate in Azuga.

Adauga un comentariu