Stiri Turism

Prognoza meteo pentru patru saptamani. De cand se strica vremea?

Publicat: 05 sept. 2019

VREMEA. Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru patru saptamani. 

VREMEA. Saptamana in curs.

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestui interval in cea mai mare parte a tarii. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile sud-vestice, centrale si nord-estice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, dar cu un deficit local in sud-estul teritoriului.

VREMEA. Saptamana 09.09.2019 – 16.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile vestice, iar in rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare la nivelul intregii tari, dar mai ales in jumatatea vestica a teritoriului si in zona montana aferenta.

VREMEA. Saptamana 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

VREMEA. Saptamana 23.09.2019 – 30.09.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei, posibil deficitare, local, in regiunile centrale si nord-estice.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit