National

Prognoza meteo pentru sambata, 18 mai: Nu scapam de ploi, vijelii si grindina

Publicat: 17 mai 2019
1

Vremea continua sa fie capricioasa si in weekend. Potrivit meteorologilor, nu scapam de ploi, vijelii si grindina. Afla unde sunt asteptate cele mai insemnate cantitati de apa.

Sambata cerul va fi mai mult noros in estul Romaniei, unde vor cadea averse de ploaie insotite de fenomene electrice pe arii extinse, iar local cantitatile de apa vor ajunge pana la 15-20 de mm, mai ales in Moldova si in sudul Baraganului. Unele averse slabe de ploaie se vor semnala si in vestul tarii, dar numai in mod izolat. Potrivit Vremea.ido.ro, vantul va sufla moderat in Baragan si in Dobrogea si mai mult slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 23 si 28 de grade Celsius la nivelul intregii tari, cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei si pe litoral, iar cele mai ridicate in sudul Olteniei.

Vezi si: Prognoza meteo pentru astazi. Iata ce temperaturi vor fi

Vremea in Bucuresti 18 mai 2019

Prognoza meteo anunta furtuni si descarcari electrice, vremea fiind destul de instabila pe tot parcursul zilei. Vantul va sufla slab, temperatura maxima in timpul zilei va urca la 24 de grade Celsius, iar minima in timpul noptii va scadea pana la 13 grade.

Adauga un comentariu