Actualitate

Programul bancilor de 1 Decembrie

Publicat: 30 nov. 2011
1
Daca aveti probleme de rezolvat la banca nu va planificati sa mergeti la astfel de institutii pe 1 Decembrie. Majoritatea bancilor nu lucreaza cu publicul de Ziua Nationala a Romaniei.
Raiffeisen Bank: Ziua de 1 Decembrie este nelucratoare in unitatile bancii, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor. Astfel in Iasi se va lucra in agentiile din Carrefour Era si Felicia intre orele 10:00 – 16:00. 
Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in ziua de 1 Decembrie. Oficialii BCR mai spun ca au luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM). Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.
Piaeus Bank – Nu lucreaza cu publicul in nicio filiala din tara.
Banca Transilvania (BT) – Lucreaza cu publicul doar in filialele din centrele comerciale, programul fiind corelat cu orarul de functionare al acestora.
Libra Bank – Toate filialele vor fi inchise.
Banc Post – Toate filialele vor fi inchise. Toate terminalele Bancpost (ATM-uri, POS-uri si APS-uri) vor functiona normal. Serviciul Fastbanking va fi de asemenea functional, insa toate tranzactiile aprobate de client in aceasta zi se vor procesa incepand cu urmatoarea zi bancara lucratoare, adica din data de 02.12.2011.
Banca Comerciala Carpatica a anuntat ca joi, pe 1 decembrie 2011, unitatile bancii vor fi inchise.
In cazul BRD, vor functiona unitatile situate in marile magazine Carrefour, Kaufland.
Apha Bank – Toate filialele vor fi inchise.
OTP Bank – Toate filialele vor fi inchise.
UniCredit Tiriac Bank – Toate filialele vor fi inchise.
CEC Bank – Toate filialele vor fi inchise.
RBS  – Toate filialele vor fi inchise.
ING Bank – Toate filialele vor fi inchise.
Millennium Bank – Toate filialele vor fi inchise.

 

Adauga un comentariu