Economic Local

Programul bancilor de Paste

Publicat: 21 apr. 2011
1
Unitatile bancare vor fi închise în perioada 23 – 25 aprilie, cu ocazia sarbatorilor de Paste, unele având program scurt chiar de vineri, dar exista si banci care au decis ca unele agentii sa functioneze sâmbata si luni.
BCR – Banca Comerciala Romana a anuntat ca unitatile teritoriale de retail, inclusiv cele care îsi desfasoara activitatea în mall-uri, si centrele de afaceri corporate, nu vor avea program cu publicul în zilele de 23, 24 si 25 aprilie.
BRD
Unitatile BRD – Groupe Societe Generale nu vor avea program de lucru în zilele de duminica si luni, dar exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona potrivit programului specific fiecarui magazin, precum si unitatea din Aeroportul Henri Coanda.
Nici unitatile Raiffeisen Bank nu vor fi deschise luni, 25 aprilie, exceptie facând anumite unitati din cadrul hipermarket-urilor/mall-urilor, cum ar fi cele din incinta magazinelor Selgros, Carrefour si Cora. Unele agentii din cadrul hipermarket-urilor/mall-urilor vor functiona si sâmbata, dar toate nu vor avea program cu publicului duminica, 24 aprilie.
Banca Comerciala Carpatica, Intesa Sanpaolo Bank
Totodata, Banca Comerciala Carpatica si Intesa Sanpaolo Bank au decis scurtarea programului sucursalelor începând de vineri, pentru ca de sâmbata pâna luni sa fie închise toate unitatile.
Vineri, programul de lucru cu publicul al unitatilor Bancii Comerciale Carpatica va fi de la ora 9:00 la 14:00, iar sucursalele si agentiile Intesa Sanpaolo Bank vor lucra în intervalul 8:30 – 14:00. Bancile au anuntat ca bancomatele si POS-urile vor functiona în conditii normale în perioada Sarbatorilor de Paste.

 

Adauga un comentariu